کد خبر 291009
۲۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۳

دیدار رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده معظم شهیدان شادکامی

دیدار رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده معظم شهیدان شادکامی

رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با خانواده معظم شهیدان شادکامی از شهدای جنگ تحمیلی آمریکا ـ اسرائیلی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش «حیات»، منصور بنی‌هاشمی، رئیس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار با اشاره به جایگاه والای شهیدان گفت: عظمت مقام شهید در آن است که راه ایثار و مسئولیت‌پذیری را تا نهایت ادامه دادند و امروز خانواده‌های آنان نیز یادآور صبر، استقامت و ارزش‌های والای انسانی هستند. تکریم این یاد و پاسداشت این راه، وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی برای همه ماست.

عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در این دیدار با تأکید بر نقش بی‌بدیل نخبگان کشور در مسیر رشد علمی و فناوری گفت: پیشرفت امروز ایران نتیجه تلاش کسانیست که با دانش، خلاقیت و روحیه مسئولیت‌پذیری، مسیر توسعه را هموار کردند. بسیاری از شهیدان ما بخصوص شهید شادکامی از زمره همین نخبگان بودند که با توان علمی خود در شکل‌گیری پروژه‌های صنعت موشکی اثرگذار شدند و سپس با ایثار خود، معنای واقعی خدمت را تکمیل کردند. جامعه امروز نیازمند الگوبرداری از منش علمی و اخلاقی این عزیزان است. آن‌ها نشان دادند که اتکا به دانش بومی و پرورش سرمایه انسانی، مهم‌ترین عامل پیشرفت کشور در حوزه‌های گوناگون است.

لازم به ذکر است؛ مجاهد صنعت موشکی ایران، «شهید محمد حسین شادکامی» به همراه همسرش «شهیده زهرا سبعی و فرزندانش زینب و ابوالفضل» توسط آمریکای جنایتکار و اسرائیل کودک‌کش به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha