نسرین یادگاری رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات با اشاره به ضرورت مصرف نان کامل در کشور اظهار کرد: برنامه احیای نهضت نان کامل را برای اولین بار در کشور اجرا کردهایم.
وی در ادامه یادآور شد: اکنون کارخانه آرد کامل در کشور داریم و نهضت اجرای نان کامل با هدف ایجاد امنیت غذایی و کاهش ضایعات نان انجام شده است.
رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه با دریافت فیبر چاقی، اضافه وزن، فشار خون و دیابت نخواهیم داشت، تاکید کرد: فیبر در سبوس گندم، میوه و سبزیجات به فراوانی یافت میشود.
وی اضافه کرد: نان کامل از آرد با تمام املاح و ویتامین ها به پلیل وجود سبوس تهیه شده است. در آرد کامل آهن، روی و پتاسیم همچنین ویتامینهای مختلف را داشته و سبب کاهش دیابت در بین افراد مصرف کننده خواهد شد.
یادگاری همچنین گفت: اجرای نهضت نان کامل بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.
نظر شما