کد خبر 237155
۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۷

در گفتکو با «حیات» مطرح شد؛

اجرای نهضت نان با هدف ایجاد امنیت غذایی/ فیبر چاقی مانع فشار خون و دیابت می‌شود

اجرای نهضت نان با هدف ایجاد امنیت غذایی/ فیبر چاقی مانع فشار خون و دیابت می‌شود

رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک از اجرای نهضت نان کامل با هدف ایجاد امنیت غذایی و کاهش ضایعات نان خبر داد.

نسرین یادگاری رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات با اشاره به ضرورت مصرف نان کامل در کشور اظهار کرد: برنامه احیای نهضت نان کامل را برای اولین بار در کشور اجرا کرده‌ایم. 

وی در ادامه یادآور شد: اکنون کارخانه آرد کامل در کشور داریم و نهضت اجرای نان کامل با هدف ایجاد امنیت غذایی و کاهش ضایعات نان انجام شده است.

رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه با دریافت فیبر چاقی، اضافه وزن، فشار خون و دیابت نخواهیم داشت، تاکید کرد: فیبر در سبوس گندم، میوه و سبزیجات به فراوانی یافت می‌شود.  

وی اضافه کرد: نان کامل از آرد با تمام املاح و ویتامین ها به پلیل وجود سبوس تهیه شده است. در آرد کامل آهن، روی و پتاسیم همچنین ویتامین‌های مختلف را داشته و سبب کاهش دیابت در بین افراد مصرف کننده خواهد شد. 

یادگاری همچنین گفت: اجرای نهضت نان کامل بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha