کد خبر 219688
۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱

"سبوس‌گیری" بلای جان نان های امروزی!

"سبوس‌گیری" بلای جان نان های امروزی!

آیا می‌دانیم در فرایند "سبوس‌گیری" که در سیلوها و آسیاب‌های کشورمان انجام می‌شود، چه مواد مغذی و کلیدی از آرد حذف می‌شود و نان‌های پخت‌شده با چنین آردهای فاقدسبوسی زمینه ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله "دیابت" را فراهم می‌کند!

به گزارش گروه وبگردی حیات؛ با توجه به اینکه "نان" در سفره ایرانی‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و نان تقریباً در تمام وعده‌های غذایی روزانه ما مصرف می‌شود، سلامت آن از اهمیت مضاعفی برخوردار است به‌گونه‌ای که در زمان حاضر با توجه به مشکل و کیفیت غیرقابل‌قبول آردهای توزیعی در سطح کشور و سبوس‌گیری از این آردها، نان‌های پخت‌شده در نانوایی‌ها نیز نان‌های سالمی نیستند و همین امر منجر به گسترش بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های کبدی و گوارشی در کشورمان شده است.

مصرف نان غیرسالم باعث ابتلا به بیماریهای قلبی، کبدی، گوارشی، کلیوی و... می‌شود و در صورت مصرف نان‌های غیرسالم که امروز در سطح کشور و در سیستم رسمی نانوایی‌های کشورمان پخت می‌شود و به فروش می‌رسد، حفظ سلامتی تقریباً ممکن نیست چرا که منشأ بسیاری از بیماریهای مردم کشورمان همین نان‌های غیرسالم است و در هر بیماری می‌توان ردی از نان ناسالم را یافت.

اما آیا می‌دانیم در فرایند "سبوس‌گیری" که در سیلوها و آسیاب‌های کشورمان انجام می‌شود، چه مواد مغذی و کلیدی برای حفظ سلامتی بدن از آرد حذف می‌شود و همین امر منجر می‌شود نان پخت‌شده با چنین آردهای فاقدسبوسی نه‌تنها ارزش تغذیه‌ای خاصی نداشته باشد بلکه زمینه ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله "دیابت" را فراهم خواهد کرد:

نان سالم ,

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha