کد خبر 292909
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۵

وزرا و مشاوران با اجرای تکالیف قانونی نقش مهمی در حل مشکلات جامعه ایثارگری دارند

وزرا و مشاوران با اجرای تکالیف قانونی نقش مهمی در حل مشکلات جامعه ایثارگری دارند

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران بر لزوم مدیریت و مشارکت جمعی برای حل مشکلات جامعه ایثارگری تأکید کرد و گفت: وزرا و مشاوران با اجرای تکالیف قانونی خود، می‌توانند بسیاری از مشکلات جامعه ایثارگران را حل کنند.

به گزارش «حیات»، یعقوب سلیمانی امروز سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه در دویست و نود و پنجمین نشست شورای دبیرخانه مشاورین وزرا و دستگاه‌های اجرایی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیان‌گذار جمهوری اسلامی و رهبر شهید انقلاب و فرا رسیدن دومین سالگرد شهادت شهدای دولت و خدمت، ضمن اعلام آمادگی بنیاد شهید و امور ایثارگران برای برگزاری مراسم با شکوه سالگرد شهیدان خدمت گفت: پیشبرد اهداف و ماموریت‌های فرهنگی در حوزه ایثارگران باید مبتنی بر راهبرد، مدیریت و مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی و کانون‌ها و ظرفیت‌های مردمی باشد. توسعه فعالیت‌های شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد است و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده بسیاری از دغدغه‌های مشاورین دستگاه‌ها به نتیجه ملموس خواهد رسید.

سلیمانی با اشاره به ظرفیت بالای مشاورین وزرا در امور ایثارگران تصریح کرد: با راهبری درست و با توجه به تکالیف قانونی، می‌توانیم بسیاری از سیاست‌گذاری‌ها و مشکلات جامعه ایثارگری را حل کنیم. بسیاری از سیاست‌های بنیاد با استفاده از ظرفیت‌های دولت و مشاوران وزرا، از طریق هماهنگی، هم‌افزایی و رسیدن به مرحله عملیاتی به نتیجه می‌رسد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد خاطرنشان کرد: راهبردهای‌ جدید فرهنگی مبتنی بر سیاست‌ ایجاد ظرفیت‌های گسترده مردمی در همه عرصه‌ها است و بر این اساس در حوزه‌های هنری، فرهنگی، اسناد، انتشارات و حتی برگزاری مراسمات و آیین‌های شهدا، از این ظرفیت‌ها حداکثر استفاده را خواهیم کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha