به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه در نشست با جمعی از آسیب دیدگان جنگتحمیلی اخیر گفت: در حال حاضر، ودیعه اسکان پس از ارائه مستندات، مدارک و تشکیل پرونده از سوی اداره حقوقی و بر حسب نظر کارشناس دادگستری به ۲۵ خانواده کمتر از ۲۴ ساعت پرداخت شده است و این روند تا پایان اسکان ۲۱۲ خانواده دیگر ادامه دارد.
آسیب به ۱۴۵۰ واحد مسکونی در منطقه۱۳
این مقام مسئول در تشریح سایر حمایتهای انجامشده افزود: با دستور دکتر زاکانی، شهردار محترم تهران علاوه بر اسکان کریمانه آسیب دیدگان در هتل های با کیفیت پایتخت، جهت تأمین لوازم ضروری زندگی، ۴۰۰ میلیون تومان کمک اولیه و ۳۰ میلیون تومان بن شهروند به خانواده هایی که منازل شان به صورت کامل از بین رفته است، پرداخت میشود.
مرتضوی خاطرنشان کرد: در جریان حملات جنگ رمضان، ۱۴۵۰ واحد مسکونی در این منطقه آسیب دیده که از این میزان، ۱۳۰۳ واحد بازسازی و تحویل شهروندان شد.
انتهای پیام/
نظر شما