کد خبر 288753
۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵

شهادت یک معلم و دو دانش‌آموز در اراک

شهادت یک معلم و دو دانش‌آموز در اراک

در حمله پهپادی به منزل مسکونی در اراک، یک معلم و دو دانش‌آموز شهید شدند.

به گزارش حیات از مرکزی، اداره‌کل آموزش و پرورش استان مرکزی اعلام کرد: در ادامه جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم بی‌دفاع، حمله پهپادی به یک منزل مسکونی در شهرک حافظیه اراک، به شهادت مظلومانه پنج نفر از اعضای یک خانواده انجامید؛ خانواده‌ای که در میان آنان یک معلم و دو دانش‌آموز نیز حضور داشتند.

در این حمله ددمنشانه که شب گذشته یک ساختمان مسکونی دو طبقه را هدف قرار داد، سردار اسماعیل دهقان، فریده سادات سیدی معلم دلسوز، فاطمه دهقان و محمد پارسا دهقان از فرزندان این خانواده و همچنین صغری قاسمی مادر خانم سیدی به درجه رفیع شهادت نائل شدند. فرزند خردسال این خانواده نیز در این حمله مجروح شده و هم‌اکنون در بیمارستان تحت درمان قرار دارد.

فریده سادات سیدی از فرهنگیان متعهد بود که عمر خود را صرف تعلیم و تربیت دانش‌آموزان این سرزمین کرد و دو فرزند شهید او نیز از دانش‌آموزان این دیار بودند که در جنایتی آشکار و در حالی که در خانه خود حضور داشتند، آماج حمله قرار گرفتند.

این حادثه تلخ بار دیگر چهره واقعی دشمنانی را آشکار کرد که حتی از هدف قرار دادن خانه‌های مسکونی، زنان، معلمان و دانش‌آموزان نیز ابایی ندارند و نشان داد که قربانیان این اقدامات، مردم بی‌گناه و غیرنظامیان هستند.

مراسم تشییع پیکر این پنج شهید والامقام روز چهارشنبه ۲۰ اسفندماه ساعت ۲۰ از میدان شهدا به سمت امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون (ع) اراک برگزار خواهد شد.

مراسم تدفین شهیده صغری قاسمی روز پنجشنبه ۲۱ اسفندماه ساعت ۱۰ صبح در قطعه شهدای مدافع حرم اراک برگزار می‌شود و آیین تدفین چهار شهید دیگر در شهر قم انجام خواهد شد.

مجلس بزرگداشت این شهدای گرانقدر نیز روز پنجشنبه ۲۱ اسفندماه ساعت ۱۵ در مسجد الزهرا (س) واقع در خیابان هپکو برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha