کد خبر 228738
۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰

آموزش تهیه چهار نوع سالاد رژیمی

آموزش تهیه چهار نوع سالاد رژیمی

متخصصان سلامتی می گویند سالاد را اگر با وعده های غذایی استفاده کنید خوب عامل مهمی در افزایش وزن است بنابراین متخصصان تغذیه تاکید دارند که مصرف سالاد تنها زمانی به لاغر شدن کمک می ‌کند که جایگزین بخشی از حجم غذایی شود که فرد قصد خوردن آن را دارد.

به گزارش گروه وبگردی حیات؛ در زیر طرز تهیه چهار نوع سالاد را آموزش می دهیم که می توانید به کمک ان به تناسب اندام برسید.

سالاد فرانسوی

سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف میشود. واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمهای لاتین با عنوان (Salata) ریشه میگیرد.

از جمله سبزیجات مفیدی که به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی کلروفیل و ویتامین P نقش مهمی در تقویت قلب و باز کردن رگهای خونی و رفع گرفتگی آنها، بازی کرده و به سبب وجود کافی ویتامین K در آن یکی از بهترین داروها و سبزیجات ضد خونریزی می باشد پاپریکا است که بر دو نوع قرمز و سبز می باشد این سبزی حیاتی تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد.

از پاپریکا به شکل خام در تهیه سالادهای بسیار مغذی، لذیذ و خوش طعم استفاده می شود. افزودن چند قطعه گوجه بریده شده به سالاد پاپریکا طعم لذیذ آنرا دو چندان خواهد کرد. پاپریکا را به شکل پخته در تهیه خوراکها و سوپها مورد استفاده قرار می دهند.

سالاد هندی

مواد لازم
زیره سبز=۱/۲-۱ قاشق چایخوری
گرم ماست=۱ فنجان یا ۲۵۰
خیار درشت که ریز خرد شده=۱ عدد
نمک و فلفل= به میزان لازم

برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده=۱/۴ فنجان

طرز تهیه:

1. روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می گذاریم و زیره را برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که کمی تغییر رنگ دهد . باید مواظب باشیم که زیره نسوزد.

2. بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم.

3. در یک کاسه ماست را کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز را با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.

اگر شما هم مزه زیره را دوست داشته باشین می توانید ریتا را امتحان کنید. مثلا به همراه کتلت میل کنید

سیزر سالاد

مواد لازم:
سینه مرغ=1 عدد
کاهو خرد شده=به مقدار لازم
کلم برگ خلال شده=به مقدار لازم
لیمو=2 عدد
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
سس مایونز=2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
قطعات نان سرخ شده=2/1 لیوان
روغن ذرت=به مقدار لازم
پیاز=1 عدد بزرگ
سیر=1 حبه
پنیر چدار رنده شده=به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا سینه مرغ را به صورت قطعات طولی برش دهید.

2. کمی روغن ذرت در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز خلال شده همراه با سیر ریز شده را به آن اضافه کنید. سیر و پیاز را روی حرارت ملایم کمی تفت داده تا طلایی رنگ شود.
 
3. قطعات مرغ را به مواد اضافه کرده کمی تفت دهید تا زمانیکه مرغ بپزد. در حین تفت دادن کمی ادویه نیز به آن اضافه کنید

4. کاهو+کلم برگ را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید.

5. آبلیمو را با روغن زیتون و سس مایونز مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.

6. قطعات نان سرخ شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.(می توانید از نان لبنانی که به صورت مربع شکل برش داده و سرخ کرده اید استفاده کنید)

7. در آخر مرغ را به همراه پنیر رنده شده به مواد اضافه کرده به سالاد کمی نمک و فلفل بزنید و با قاشق مواد را هم بزنید.

8. برای تزئین می توانید از 2 عدد لیمو که به صورت نازک برش داده اید استفاده کنید.

سالاد یونانی

مواد لازم:
سیب زمینی 4 عدد
نخود فرنگی یک پیمانه
ساقه بدون برگ کرفس یک عدد
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
آب لیمو یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازه و خرد شده یک قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه:

در یک قابلمه آب جوش، سیب زمینی ها را که به صورت مکعب 2 سانتی متری خرد شده است به مدت 10 تا 12 دقیقه بجوشانید.

5 دقیقه قبل از این که سیب زمینی ها پخته شوند، نخود فرنگی ها را اضافه کرده، بگذارید بجوشند.

سیب زمینی و نخود فرنگی ها را ابتدا درون آبکش ریخته سپس آن ها را همراه با کرفس خرد شده درون کاسه مورد نظر برای سالاد بریرید.

در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

سُس آماده شده را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید.

جعفری خرد شده را به سالاد اضافه کنید.

سالاد را گرم میل کنید.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha