کد خبر 218542
۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

شیرینی دانمارکی را در خانه درست کنید و از بافت نرم و طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

به گزارش گروه وبگردی حیات؛ شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی های پرطرفدار است که در مجالس و مهمانی ها استفاده می کنیم. در آموزش زیر نحوه درست کردن شیرینی دانمارکی را در منزل آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

آماده کردن خمیر شیرینی دانمارکی

نصف پیمانه آب ولرم ، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه، شش قاشق غذاخوری شکر، یک عدد تخم مرغ و یک عدد سفیده تخم مرغ، نصف قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری وانیل، دوقاشق غذاخوری عصاره زعفران(زعفران اختیاری است)، نصف پیمانه روغن مایع را داخل کاسه بزرگ می ریزیم و حسابی مخلوط می کنیم.

حالا 3.5 پیمانه آرد اضافه می کنیم و هم میزنیم. کم کم به خمیر تبدیل می شود و حدود 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم. روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و یک ساعت به خمیر استراحت می دهیم.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

آماده کردن کرم شیرینی دانمارکی

در همین فاصله که به خمیر استراحت می دهیم،  نصفه پیمانه آرد را روی حرارت تفت می دهیم. تا زمانی آرد را تفت می دهیم که بوی آرد بلند شود و خامی آن گرفته شود. نصف پیمانه شکر اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم. یک و یک سوم پیمانه آب اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یک کرم لطیف به دست بیاید. (برای جلوگیری از گلوله شدن آرد، می توانید تابه را از روی حرارت بردارید و آب را طی 4 مرحله اضافه و خوب هم بزنید و سپس روی حرارت بگذارید.). بعد از آن یک قاشق غذا خوری گلاب (اختیاری) و یک قاشق چای خوری وانیل به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. کرم باید یک غلظت روان داشته باشد.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

ترکیب کرم و خمیر شیرینی دانمارکی

خمیر که استراحت کرد حسابی ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود. حالا خمیر را دوقسمت می کنیم. کف سطح آرد می ریزیم که به خمیر نچسبد. خمیر را با وردنه مستطیل شکل پهن می کنیم. یه طرف خمیر از کرمی که درست کردیم ماسوره می کنیم و 2 یا 2.5 دور تا می زنیم. لبه های خمیر را فشار می دهیم تا بچسبد.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

پختن شیرینی دانمارکی داخل فر

 حالا خمیر لول شده را به سایزهای یکنواخت برش می زنیم و داخل سینی فر قرار می دهیم. روی سینی را با پارچه به مدت نیم ساعت می پوشانیم تا استراحت کند. تک تک شیرینی ها را با زرده تخم مرغ و عصاره  زعفران می پوشانیم. مقداری کنجد روی هر شیرینی می ریزیم. سینی فر را به مدت 20 دقیقه در دمای 200 درجه داخل فر می گذاریم. وقتی از فر شیرینی ها را بیرون آوردیم روی هرکدام مقداری پودر قند الک می کنیم. حالا یک شیرینی دانمارکی نرم و بسیار خوشمزه داریم.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

طرز تهیه شیرینی دانمارکی نرم و خوشمزه + فیلم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha