کد خبر 295604
۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۱

عراقچی: اقدامات آمریکا وضعیت آتش‌بس را بی اثر کرده است

عراقچی: اقدامات آمریکا وضعیت آتش‌بس را بی اثر کرده است

وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا آمریکا را مسئول آتش‌افروزی‌ها دانست.

به گزارش حیات، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی ظهرامروز پنجشنبه با "کایا کالاس"، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در خصوص آخرین تحولات منطقه‌ای در پی حملات تجاوزکارانه آمریکا به نقاطی از ایران گفتگو کرد.

وزیر خارجه کشورمان در این تماس، تجاوز اخیر آمریکا را به‌شدت محکوم کرده و آن را نقض آشکار منشور سازمان ملل و حقوق بین‌الملل دانسته و اعلام کرده که این اقدامات وضعیت آتش‌بس را بی‌اثر کرده و مسئولیت پیامدهای خطرناک آن بر عهده آمریکا است.

عراقچی با انتقاد از سکوت کشورهای عضو سازمان ملل در برابر این اقدامات، هشدار داد که انفعال جهانی موجب افزایش ناامنی منطقه ای و جهانی خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha