کد خبر 293608
۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۰

هم‌رکاب با شهدای میناب در منطقه۱۳

هم‌رکاب با شهدای میناب در منطقه۱۳

شهردار منطقه ۱۳ تهران از برگزاری همایش ۳کیلومتری دوچرخه‌سواری با شعار مسیر روشن فردا به یاد شهدای والامقام مدرسه شجره طیبه میناب خبر داد و از استقبال گسترده شهروندان در دوره‌های آموزشی رایگان دوچرخه‌سواری تقدیر کرد.

به گزارش حیات به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۱۳، سیدمحمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه، رویداد دوچرخه‌سواری به یاد شهدای معظم میناب را فرصتی برای هم‌رکابی معنوی نسل جوان با شهدای والامقام و تکریم روحیه ایثار دانست و افزود:این همایش با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ترغیب شهروندان به سبک زندگی سالم و ورزش محلی،روز دوشنبه یازده خردادماه ۱۴۰۵، به طول ۳ کیلومتر از فلکه دوم نیروی هوایی به سمت خیابان پیروزی ۲۱ متری دهقان برگزار می‌شود.

این مقام مسئول اشاره به رویکرد مدیریت شهری در حمایت از مدهای حمل‌ونقلی پاک و میزبانی این منطقه در مسابقات دوچرخه‌سواری کشوری در پیست بوستان جنگلی سرخه‌حصار اظهار داشت: خوشبختانه شاهد استقبال چشمگیر شهروندان، به‌ویژه نوجوانان و جوانان، از کلاس‌های رایگان آموزش دوچرخه‌سواری در بوستان پیروزی بوده‌ایم.

مرتضوی با بیان اینکه اشتیاق شهروندان برای دوچرخه‌سواری نشان‌دهنده تغییر گرایش آنها به سمت حمل‌ونقل سلامت‌محور است. ادامه داد: بر این اساس در تلاش هستیم با برگزاری همایش‌های مستمر و تقویت فرهنگ دوچرخه‌سواری، مسیر را برای جایگزینی دوچرخه به جای خودروهای تک‌سرنشین هموار کنیم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha