کد خبر 292814
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰

با شهادت فرزندم،ما را زمین گیر نمی‌کنند

با شهادت فرزندم،ما را زمین گیر نمی‌کنند

مادر شهید «محمدمهدی باقری سرخی» : اگر دشمنان خیال می‌کنند با شهادت فرزندم می‌توانند ما را زمین‌گیر کنند، سخت در اشتباه‌اند.

به گزارش حیات از مازندران، حاجیه‌خانم لیلا شورزند، مادر شهید «محمدمهدی باقری سرخی» از قائم‌شهر، که تصویر فرزند شهیدش را با افتخار بر سینه دارد، در گفت‌وگویی با تجلیل از امام شهید و دیگر شهدای وطن اظهار کرد: «افتخار می‌کنم چنین فرزندی داشتم که در راه انقلاب، اسلام، رهبری و وطن به شهادت رسید.»

وی با بیان اینکه شهادت، آرزوی فرزندش بود، افزود: «وقتی شنیدم دشمنان جنایتکار آمریکایی و صهیونی به بیت رهبری حمله کردند، پسرم محمدمهدی به سوی خدا پرواز کرد و خدا را شکر می‌کنم که فرزندم در راه دفاع از اسلام، ولایت و وطن شهید شد.»

این مادر شجاع مازندرانی با اشاره به ضعف و زبونی دشمنان ایران اسلامی و با فریاد علیه رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «اگر ترامپ لعنتی فکر می‌کند با شهادت فرزندم، ما زمین‌گیر می‌شویم، سخت در اشتباه است؛ چرا که من مثل کوه دماوند استوار ایستاده‌ام و تا آخرین قطره خون در کنار رهبر معظم، مردم، راه امام و فرزند شهیدم را ادامه می‌دهم.»

حاجیه‌خانم لیلا شورزند همچنین تأکید کرد: «برای دفاع از انقلاب و وطن، من یک محمدمهدی را تقدیم کردم، اما چهار عضو دیگر خانواده نیز همه جان‌فدای ایران هستند و خودم اولین نفری هستم که فدای رهبر و وطن می‌شوم.»

لازم به یادآوری است شهید «محمدمهدی باقری سرخی» از شهدای مدافعان وطن در جنگ رمضان است که در حملات جنایتکارانه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به بیت مقام رهبری، در کنار امام شهید به فیض شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha