کد خبر 290609
۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۶

مقاومت ایران نقشه‌های واشنگتن و تل‌آویو را خنثی کرد

مقاومت ایران نقشه‌های واشنگتن و تل‌آویو را خنثی کرد

جنبش حماس بر شکست اهداف صهیونیستی آمریکایی در منطقه در برابر مقاومت ایران تاکید کرد.

به گزارش حیات به نقل از قدس، جنبش حماس اعلام کرد: ما از آتش بس دو هفته ای اعلام شده میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا و آغاز مذاکرات در پاکستان استقبال می کنیم.

این جنبش تاکید کرد: رژیم صهیونیستی از طریق به راه انداختن جنگ برای تغییر نقشه سیاسی و جغرافیایی منطقه با هدف تضمین بقا و تحقق همینه خود تلاش کرد اما پایداری و مقاومت ایران، رهبران و مردم این کشور مانع تحقق اهداف صهیونیستی آمریکایی شد.

حماس اضافه کرد: این مقاومت در ادامه سریال فروپاشی پروژه صهیونیستی صورت گرفت. امید داریم تلاش های پاکستان به عنوان ناظر این مذاکرات و دیگر کشورهای میانجی گر در ایجاد راه های برون رفت مثبت و در مسیر تقویت ثبات منطقه و تقویت اتحاد کشورهای عربی و اسلامی و همچنین خنثی کردن اهداف خبیثانه رژیم صهیونیستی برای فتنه انگیزی در امت اسلامی نتیجه بخش باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha