کد خبر 243036
۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹

رئیس سازمان نظام صنفی استان تهران:

نیاز به نهضت امنیت اطلاعات در کشور داریم

نیاز به نهضت امنیت اطلاعات در کشور داریم

رئیس هیات مدیره نظام صنفی تهران با اشاره به هک سامانه های مختلف در کشور گفت: نیاز به نهضت امنیت اطلاعات در کشور داریم.

به گزارش گروه ارتباطات حیات؛ علی حکیم جوادی، رئیس هیات مدیره سازمان نظام صنفی استان تهران گفت: نیاز به جنبش و نهضت امنیت اطلاعات در کشور داریم و هنوز این نهضت در کشور ما وجود ندارد. 

وی با بیان اینکه امنیت اطلاعات یک ضرورت در جهان است نه فقط در ایران، ادامه داد: امروز بیشتر جرائم متوجه مسائل مالی و بانکی است. به همین دلیل، آموزش امنیت اطلاعات را در مرکز افتا در دستور کار داریم.

علی حکیم‌جوادی، رئیس نصر تهران با اشاره به چالش های حوزه IT‌ سرمایه انسانی را بزرگ‌ترین چالش این صنف معرفی کرد و گفت: بزرگ‌ترین چالش بخش خصوصی حقوق و دستمزد است. یکی از راهکارهای عملی و موثر، بالا بردن دستمزد است که می‌تواند مانع خروج نیروی انسانی متخصص شود. حقوقی که در کشورهای دیگر به این نیروهای متخصص داده می‌شود بسیار بیشتر از حقوقی است که این متخصصان در ایران می‌گیرند. سازمان نظام صنفی باید یک مرجع برای قیمت‌گذاری حقوق باشد و این موضوعی است که در این سازمان پیگیری خواهد شد. اگر قیمت‌گذاری در پروژه‌ها را منصافه کنیم مشکلات پروژه‌های نرم‌افزاری حل می‌شود و نگهداشت نیروی انسانی حل خواهد شد.

حمید فروزنده درباره مهم‌ترین فرایندهایی که باید در دور هفتم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای انجام شود گفت: سرمایه‌های انسانی، مدیریت دانش، دایره الکترونیکی تجاری و همچنین زیرساخت، شبکه و سخت‌افزار در داخل سازمان از جمله اقداماتی است که توجه بیشتری به آن خواهد شد.

تغییر اوضاع مالیاتی در آینده نزدیک

مسعود شکرانی رئیس کمیسیون تامین تجهیزات فاوا و از اعضای هیات مدیره نصر تهران نیز درباره آینده مالیات‌ستانی گفت: یکی از مشکلاتی که در آینده نه چندان دور همه با آن مواجه می‌شوند، مالیات است که شرایط پرداخت آن به سرعت در حال تغییر است. به عنوان مثال مالیاتی که از خانه‌های خالی گرفته می‌شود گاهی بیشتر از اجاره‌ای است که صاحب ملک ممکن است از مستاجر دریافت کند.

وی درباره سقف فروش در سامانه مودیان گفت: محدودیت سقف فروش در روند مالیاتی که ۱۸ میلیارد تومان عنوان شده، محدودیت نیست و ارتباطی با ارزش افزوده ندارد. بلکه به این معنی است کسانی که بیش از ۱۸ میلیارد فروش داشته‌اند باید در سامانه مودیان ثبت کنند. بنابراین در سامانه مودیان هیچ محدودیتی برای فروش نداریم.

نشت اطلاعات آحاد مردم در پی نبود امنیت رایانه‌ای

بهناز آریا، نایب رئیس دوم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درباره چالش امنیت و نشت اطلاعات گفت: وقتی رخداد امنیتی اتفاق می‌افتد، ما نمی‌توانیم آگاه شویم که چه اتفاقی افتاده است. امنیت در سال‌های اخیر چالش بزرگی بوده است. سازمان نظام صنفی تلاش کرده ارتباط خود را با بخش‌های امنیتی بیشتر کند. درخواست صنف این بوده که محرم حاکمیت باشد. ما زمانی در سطوح تخصصی ایجاد امنیت می‌کردیم اما اکنون این موضوع وارد لایه آحاد جامعه شده و باید هرکسی نقش و وظیفه خود را در تصویر کلی امنیت بشناسد. چابکی در بخش خصوصی، وسیله‌ای است که باید مسئله امنیتی را حل کند و سال‌هاست که به ایجاد نهضت اطلاعاتی تاکید شده اما متاسفانه این نهضت هنوز به وجود نیامده است.

حکیم‌جوادی نیز درباره نشت اطلاعات گفت: در هیچ یک از قراردادهایی که عقد می‌کنیم هیچ آیتم امنیتی وجود ندارد. کارفرماها باید بپذیرند هزینه‌ای برای امنیت بپردازند. نهضت امنیت یکی از موضوعات جدی است که باید متوجه کسب‌وکارها شود.

آزاد معروفی، خزانه‌دار نصر تهران درباره تاثیرات کسب‌وکارهایی که بدون مجوز در این صنف کار می‌کنند گفت: یکی از دغدغه‌های صنف، بدون مجوز فعالیت کردن است. قوانین مربوط به نظام صنفی به گونه‌ای است که عضویت در آن، اجباری نیست. بیشتر از ۲۰ هزار نفر بدون مجوز در حال فعالیت هستند. از نظر ما این تعداد عضو سازمان هستند اما تنها ثبت نام نکرده‌اند. در همه ادوار سعی کردیم با مجموعه دولت و حاکمیت جلوی فعالیت‌های غیر مجاز را بگیریم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha