به گزارش گروه اجتماعی حیات، علی سلاجقه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در جلسه کارگروه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر لزوم امیدآفرینی و انعکاس اخبار خوب و امیدبخش به جامعه از سوی کارگروه اطلاع رسانی سازمان اظهار کرد: وظیفه ما اطلاعرسانی درست، شفاف و بهموقع در خصوص اقدامات و دستاوردهای سازمان حفاظت محیط زیست است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تلاشهای دولت مردمی و انقلابی در دو سال گذشته، تقویت امید و باور مردم به آینده و افزایش همراهی آنان با برنامههای دولت، اصلاح تصویر غلط و نادرست رسانههای معاند از دولت مردمی و تقویت سرمایه اجتماعی را در رأس برنامههای اطلاع رسانی و تبلیغی بهویژه در هفته دولت بیان کرد.
وی در خصوص تدوین نقشه راه توسعه پایدار دریامحور در معاونت محیط زیست دریایی وتالاب های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تدوین این نقشه راه اقدام بسیار خوب و مؤثری است که میبایست برای آن کلیدواژههای مناسب طراحی کرد. ضرورت دارد که در تدوین این نقشه راه از نظرات ذینفعان و ذیمدخلان استفاده شود.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه تاکید کرد: همه دستگاههای مخاطب نقشه راه توسعه پایدار دریامحور بایستی در تدوین آن اتفاق نظر داشته باشند تا این نقشه راه از ضمانت اجرایی لازم برخوردار باشد.
سلاجقه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن راهپیمایی عظیم اربعین، آن را یک فرصت تبلیغی مناسب برای نشان دادن فرهنگ غنی محیط زیستی شیعه به جهانیان توصیف کرد و گفت: مکتب ما واجد خصوصیات بسیار عالی از جمله توصیههای محیط زیستی است و ما وظیفه داریم که این خصوصیات را به جهانیان نشان دهیم.
وی استفاده از پیامکهای محیط زیستی به زوار اربعین را یکی از راههای مؤثر برای الگوسازی محیط زیستی دانست و بر لزوم استفاده از ظرفیتهای مسوولیتهای اجتماعی صنایع و شرکتها در این زمینه تاکید کرد.
در این جلسه که با دو دستور کار ارائه پیوست عملیاتی – رسانهای اقتصاد دریامحور (پیشران پیشرفت کشور) و گزارش ستاد اربعین سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، معاون محیط زیست دریایی وتالاب های این سازمان توضیحاتی در خصوص تهیه نقشه راه توسعه پایدار دریامحور در این معاونت ارائه کرد و سرپرست دفتر مشارکتهای مردمی و مسؤولیت اجتماعی این سازمان هم به ارائه گزارشی درباره اقدامات انجام شده در ستاد اربعین سازمان حفاظت محیط زیست با دو رویکرد اصلی کاهش تولید پسماند و تبیین الگوسازی پرداخت.
نظر شما