کد خبر 92751
۲۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۰

رییس سازمان غذا و دارو: نشان ایمنی و سلامت، انگیزه رقابت میان تولیدکنندگان را افزایش می دهد

رییس سازمان غذا و دارو گفت: اعطای نشان ایمنی و سلامت از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدکنندگان محصولات آرایشی، غذایی و بهداشتی در کشور، انگیزه رقابت را افزایش می دهد.

به گزارش حیات، احمد شیبانی افزود:‌ نشان ایمنی و سلامت به شکل یک سیب سبز بر روی بسته بندی محصولات تولیدی داخل کشور، درج می شود.وی با بیان اینکه حوزه تولید لوازم آرایشی، بهداشتی و غذایی بسیار گسترده است،‌ افزود : مراکز و شرکت های تولید کننده باید در کنار تولید یک کالا، راه های کاربردی را برای ارتقای ‌کیفیت این فرآورده ها در سبد زندگی مردم بکار گیرند.شیبانی ادامه داد: نشان ایمنی و سلامت، بیانگر این مساله است که شرکت های تولید کننده فرآورده های غذایی، بهداشتی و آرایشی گام های موثری را در راستای ارتقا کیفیت محصول خود برداشته اند.وی اظهار داشت: این نشان به خریداران ثابت می کند که محصول مورد نظرشان دارای کیفیت برتر بوده و از آسیب ها و زیان دور است.شیبانی تاکید کرد: فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی که دارای پروانه و شماره بهداشتی هستند، می توانند نشان ایمنی و سلامت را دریافت کنند.براساس آیین نامه اجرایی نحوه اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات غذایی و آشامیدنی، این نشان تنها به محصولاتی تعلق می گیرد که دارای شروط لازم برای پروانه ساخت و پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت باشند.نداشتن مواد افزودنی شیمیایی سنتتیک، به حداقل رساندن میزان کالری فرآورده از طریق کاهش مصرف کربوهیدرات های ساده و چربی ها، به حداقل رساندن ترکیبات و عوامل خطرساز از قبیل اسیدهای چرب ترانس و اشباع و استفاده از مواد افزودنی و اولیه طبیعی و ارگانیک از دیگر معیارهای اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات غذایی و آشامیدنی است.تولید بهداشتی و صنعتی فرآورده های سنتی، عاری بودن فرآورده از سموم قارچی، باقیمانده سموم دفع آفات نباتی و داروهای دامپزشکی و عوامل آلودگی بیولوژیک و بکارگیری سازوکارهای بهبود ارزش تغذیه ای فرآورده نیز از دیگر معیارهای اعطای نشان به محصولات غذایی و آشامیدنی است.

برچسب‌ها