مسوول زندانی در روسیه به جرم شکنجه زندانیان به دو ماه زندان محکوم شد
شبکه تلویزیونی فرانس 24 با پخش تصاویر ویدیویی از ضرب و شتم زندانیان در یکی از زندان های مسکو گزارش داد که فردی که زندانیان را مورد ضرب و شتم قرار می داد فعلا به دو ماه حبس موقت محکوم شده است.به گزارش حیات ، شبکه فرانس 24 افزود: در فیلم کوتاه ویدیویی که در سال 2008 میلادی از یک زندانی در منطقه " آمور" شرق روسیه پخش شده است، سرگئی زیچوف" معاون رییس زندان شماری از زندانیان را مورد ضرب و شتم شدید قرار داده است.
بنابر این گزارش، در فیلمی که مخابره شده است فرد ضارب با پوتین خود به صورت و سر زندانیان به شدت ضربه وارد می کند و موهای آنها را می کشد که این شکنجه وجه روسیه را در عرصه حقوق بشر خدشه دار کرده است .
فرانس 24 افزود: این تصاویر در 24 اکتبر گذشته بر روی اینترنت دیده شدو مقامات روسیه بدون فوت وقت به بازداشت و محاکمه این مسوول زندان اقدام کردند و اینک وی به سوء استفاده از مقام خود متهم است.
رسانه های روسیه در این باره گزارش دادند که " ویتالی کارنیانیکا" رییس این زندان ضمن ابراز تاسف از اینگونه رفتارها در زندان های این کشور اعلام کرد که از این ماجرا بی خبر بوده است.
پایان پیام