کد خبر 307994
۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۳

انهدام باند قاچاق اتباع غیرمجاز در خلازیل

انهدام باند قاچاق اتباع غیرمجاز در خلازیل

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ با اشاره به مأموریت‌های پلیس در روزهای اخیر از شناسایی و انهدام یک باند سازمان‌یافته قاچاق اتباع غیرمجاز در محدوده خلازیل و دستگیری ۲ قاپ‌زن حرفه‌ای در تهران خبر داد.

به گزارش حیات به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس اطلاعات تهران بزرگ، این باند با استفاده از روش‌های مختلف، اتباع غیرمجاز را در مناطق مرزی شناسایی و پس از انتقال آنها به سمت پایتخت، در نقاط مشخصی از مبادی ورودی تهران مستقر می‌کرد.
اعضای باند با سازماندهی فعالیت‌های خود در قالب گروه‌های کوچک، اتباع غیرمجاز را پس از ورود به تهران در نقاطی امن، به‌ویژه در محدوده اتوبان آزادگان، به صورت موقت مخفی کرده و سپس برای انتقال به مقاصد دیگر جابه‌جا می‌کردند.
عملیات ضربتی پلیس اطلاعات در خلازیل
در ادامه، مأموران پایگاه دهم پلیس اطلاعات تهران بزرگ با رصد دقیق و هوشمندانه فعالیت‌های سردسته این باند در محدوده خلازیل، سرنخ‌های لازم برای شناسایی اعضای گروه را به دست آوردند.
با تکمیل تحقیقات، مأموران در یک عملیات هماهنگ و ضربتی در سه نقطه مختلف وارد عمل شده و موفق شدند تمامی اعضای این باند را شناسایی و دستگیر کنند و سه دستگاه خودرو که برای جابه‌جایی و انتقال اتباع غیرمجاز مورد استفاده قرار می‌گرفت، کشف و توقیف شد.

دستگیری ۲ قاپ‌زن حرفه‌ای در تهران؛ اعتراف به ۳۰ فقره سرقت و شناسایی ۲۸ مالباخته

سرهنگ مهدی معمارپور فرمانده پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ نیز از دستگیری دو سارق قاپ‌زن و کشف ۳۰ فقره سرقت در پایتخت خبر داد و گفت: در جریان تحقیقات تاکنون ۲۸ نفر از مالباختگان این پرونده شناسایی شده‌اند.

آغاز تحقیقات پس از سرقت در پارک نیاوران

وی در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره سرقت قاپ‌زنی در محدوده پارک نیاوران و ارجاع پرونده به پایگاه یکم پلیس آگاهی، موضوع به‌ صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، بررسی مستندات موجود و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی پلیس، موفق شدند هویت دو نفر از افراد مرتبط با پرونده را شناسایی کرده و مخفیگاه آنان را نیز مورد شناسایی قرار دهند و در عملیات‌های هدفمند دستگیر کنند.

اعتراف به ۳۰ فقره سرقت

سرهنگ معمارپور تصریح کرد: متهمان در جریان تحقیقات مقدماتی به ارتکاب ۳۰ فقره سرقت دیگر اعتراف کردند که تاکنون ۲۸ نفر از مالباختگان این سرقت‌ها شناسایی شده‌اند.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha