کد خبر 308003
۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۴

پشت‌پرده شکل‌گیری «کارت امید مادر»؛ مبلغ واریزی، رقم خوبی است

پشت‌پرده شکل‌گیری «کارت امید مادر»؛ مبلغ واریزی، رقم خوبی است

دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: جمعیت فقط مسئله مدیران، سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان و قانون‌گذاران کشور نیست و نباید باشد؛ ازدواج و فرزندآوری باید مسئله آحاد ملت باشد.

به گزارش ایسنا، مرضیه وحید دستجردی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری «چهارمین جایزه ملی جوانی جمعیت» گفت: مسئله جمعیت فقط مسئله مدیران، سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان و قانون‌گذاران کشور نیست و نباید باشد. مسئله ازدواج و فرزندآوری مسئله آحاد ملت باشد؛ تبدیل این گفتمان کار رسانه است.

دبیر ستاد ملی جمعیت در ادامه به کارت امید مادر اشاره کرد و گفت: وقتی در دی‌ماه ۱۴۰۳ وارد دبیرخانه ستاد ملی جمعیت شدم، زمانی بود که قیمت پوشک دوبار گران شد. در پی گزارش‌های مردمی و شکایاتی که به ما می‌رسید. برای این موضوع با قائم‌مقام وزیر صمت جلسه‌ای داشتیم و ایشان نیز توضیحات لازم را ارائه کردند. جلسه مفصلی برگزار شد و چند نفر از مدیران، مدیرکل‌ها و حتی معاون وزیر که مسئول این موضوع نیز بود، در آن حضور داشتند. راه‌حل‌های مختلفی مطرح شد اما راه حل‌ها قابلیت اجرایی نداشت. تصمیم گرفتیم کمکی برای هزینه در دو سال اول زندگی باشد. البته در سال ۱۴۰۴، دو میلیون تومان ماهیانه، قدرت خریدش دو برابر امسال بود؛ ولی در آن زمان مبلغ خوبی بود و الان نیز مبلغ خوبی است.

دبیر ستاد ملی جمعیت خاطرنشان کرد: امسال درخواست ما این است که در این رویداد نقش مردم و خانواده‌ها را پررنگ‌تر کنیم؛ فقط مسئله ما فرزندآوری و جمعیت نیست بلکه فرزندآوری کمی و کیفی مد نظر است؛ یعنی مردم و خانواده‌های ما که فرزندانی تربیت کرده‌اند، هم از نظر تعداد، فرزندان بیشتری داشته‌اند و امتیازات بیشتری به دست آورند و هم از نظر کیفی پرورششان اهمیت دارد و انسان‌های شایسته‌ای را تربیت و آموزش دهیم تا کشور را اداره و تحویل جامعه دهند؛ ما می‌خواهیم فرزندآوری کمی و کیفی را ارج بگذاریم.

وی افزود: جایزه این رویداد را برای الگوسازی و گفتمان سازی و ورود مردم به موضوع جمعیت و فرزندآوری در نظر گرفته‌ایم.

دستجردی با اشاره به میزان مشارکت در دوره گذشته گفت: سال گذشته حدود هزار نفر در جایزه ملی جمعیت شرکت کرده بودند و امسال به نظر بیش از ۱۵۰۰ نفر به این رویداد دعوت کنیم.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha