کد خبر 298429
۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۹

حمله پهپادی طالبان به پاکستان

حمله پهپادی طالبان به پاکستان

منابع خبری نزدیک به طالبان از حمله پهپادی این گروه به پاکستان خبر دادند.

به گزارش حیات، منابع خبری نزدیک به طالبان از حملات پهپادی به مواضع منتسب به گروه تروریستی داعش در ایالت بلوچستان پاکستان خبر دادند.

بر اساس این گزارش، یکی از مراکز وابسته به داعش در آن‌سوی خط مرزی دیورند هدف حمله پهپادی قرار گرفته است. به گفته منابع، در این مرکز، حملات علیه غیرنظامیان افغانستان طراحی و هماهنگ می‌شد.

پیش از این پاکستان به سه استان افغانستان حمله کرده بود که در نتیجه آن ۳۰ نفر جان باخته بودند.

طالبان قول داده بود که به این حمله پاسخ دهد.

همچنین منابع اعلام کردند حملات گسترده پهپادی به مواضع داعش و مراکزی که به گفته آنها هماهنگی حملات علیه غیرنظامیان در افغانستان را بر عهده داشتند، در بلوچستان آغاز شده است.

منابع خبری نزدیک طالبان تأکید کردند این حملات همچنان ادامه دارد و در جریان آن، شماری از اعضای داعش و افراد وابسته به این گروه‌ها کشته شده‌اند.

اما ارتش پاکستان اعلام کرده است که نیروهای این کشور چهار پهپاد را که از سوی طالبان وارد حریم هوایی ایالت بلوچستان شده بودند، سرنگون کرده‌اند.

ارتش پاکستان گفته است که سیستم دفاع هوایی پاکستان فعال شده و نیروهای این کشور توانسته‌اند تمامی پهپادهای واردشده را شناسایی و در مناطق مرزی ایالت بلوچستان هدف قرار دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha