کد خبر 296148
۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۷

بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده مترو برای ترویج فرهنگ ایثار و معرفی نخبگان

بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده مترو برای ترویج فرهنگ ایثار و معرفی نخبگان

در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و معرفی چهره‌های ماندگار ایثارگری، نشست مشترکی میان مدیران بنیاد شهید و مسئولان مترو تهران با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های تبلیغاتی و فرهنگی مترو برای آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی برگزار شد.

به گزارش «حیات»، در نشستی مشترک میان مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات و سرپرست اداره‌کل روابط عمومی، اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل بنیاد شهید و امور ایثارگران با مسئولان مدیریت مترو تهران، طرفین در خصوص استفاده از فضاهای عمومی مترو جهت تبلیغات فرهنگی، فرهنگ‌سازی و ترویج مفاهیم مرتبط با ایثار و شهادت و اطلاع رسانی گفتگو و تبادل نظر کردند.

در این نشست، ابتدا مسئولان مترو تهران به تبیین ظرفیت‌های موجود و امکانات این زیرساخت کلیدی جهت انجام فعالیت‌های اطلاع‌رسانی و ترویجی پرداختند.

سید علیرضا فاطمیان‌پور، مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران، در این نشست با تأکید بر جایگاه والای شهدا اظهار کرد: پس از سیره و عظمت اهل بیت (ع)، شهدا مهم‌ترین و تأثیرگذارترین عناصر برای معرفی به جامعه هستند که جاذبه‌های بی‌نظیری برای اثرگذاری بر افکار عمومی دارند.

وی افزود: مترو به دلیل تنوع بالای ظرفیت‌ها و حجم بالای تردد کاربران، پتانسیل بسیاری دارد. ما معتقدیم می‌توان با استفاده از مدل‌های خلاقانه و مدیریت هوشمندانه، این خطوط و فضاها را به بستری مؤثر برای معرفی این قهرمانان ملی و بزرگ تبدیل کرد.

سیده معصومه غفوری، سرپرست اداره‌کل روابط عمومی، اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل بنیاد شهید، نیز با تقدیر از آمادگی مسئولان مترو، بر ضرورت استفاده از این فضا برای معرفی شهدا، نخبگان و ایثارگران تأکید کرد و گفت: مترو می‌تواند بستری عالی برای آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی در مناسبت‌های مختلف باشد. ما در طول سال، مناسبت‌های گوناگونی در تقویم داریم که در هر یک، لازم است شهدای مرتبط با آن مناسبت را به مردم معرفی کنیم؛ از جمله شهدای کودک، رسانه، محیط‌بان و آتش‌نشان که در جهت دفاع از آرمان ها و کمک به انسان ها جان خویش را نثار و فداکاری کردند.

غفوری در ادامه با اشاره به اهمیت معرفی شهدا، ایثارگران و نخبگان ایثارگری افزود: ما نیازمند معرفی شهدا و نخبگان ایثارگری هستیم که در زمان نیاز کشور و دفاع از نظام و هموطنان همه‌چیز را فدای میهن و کمک به هم نوع خود کردند. معرفی این الگوها در فضای مترو، نقش مهمی در جهت‌دهی به باورهای اجتماعی و ترویج ایثار اجتماعی خواهد داشت.

در این نشست، مصطفی موسی‌پسندی، معاون امور فرهنگی و اجتماعی مترو تهران و علیرضا مینایی، رئیس مشارکت‌های فرهنگی و اجتماعی مترو حضور داشتند و افراد جلسه ضمن بررسی راهکارهای عملیاتی بر همکاری‌های مشترک آتی تأکید کردند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha