کد خبر 294173
۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲

گرنادا، جایگزین پورتوریکو برای بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران

گرنادا، جایگزین پورتوریکو برای بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران

قرار است تیم ملی فوتبال ایران پیش از شروع جام جهانی به جای پورتوریکو به مصاف تیم ملی گرنادا برود.

به گزارش حیات به نقل از تسنیم، قرار بود طبق برنامه از قبل تعیین شده، تیم ملی فوتبال ایران در آخرین دیدار تدارکاتی خود پیش از شروع مسابقات جام جهانی 2026، در کشور آمریکا به مصاف پورتوریکو برود. از آنجایی که کمپ تیم ملی از آمریکا به کمپی در منطقه تیخوانا مکزیک منتقل شد، برگزاری این مسابقه در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

روز گذشته رایزنی مسئولان فدراسیون فوتبال با پورتوریکو برای برگزاری بازی تدارکاتی در مکزیک به جایی نرسید تا به فکر گزینه دیگری بیفتند.

با توجه به زمان کم، فدراسیون فوتبال با کشور گرنادا صحبت‌هایی انجام داد تا شاگردان امیر قلعه‌نویی در مکزیک به مصاف این تیم بروند. قرار است جزئیات این موضوع مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت نهایی شدن دو تیم به مصاف هم بروند.

گرنادا منطقه‌ای جزیره‌ای در بخش جنوب شرقی دریای کارائیب و در بخش شمال ونزوئلا و جنوب شرقی میامی قرار دارد. این تیم در رتبه 163 رده بندی فیفا قرار دارد.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha