کد خبر 293922
۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۶

آبروریزی دیگر برای ترامپ، کنسرتش با انصراف هنرمندان لغو شد

آبروریزی دیگر برای ترامپ، کنسرتش با انصراف هنرمندان لغو شد

با انصراف هنرمندان از کنسرت ترامپ برای جشن استقلال آمریکا، او مجبور شد این رویداد را لغو کند.

به گزارش حیات به نقل از تسنیم، بعد از اینکه رئیس جمهور آمریکا تلاش کرد تا کنسرتی را در برنامه جشن استقلال 250 سالگی آمریکا با نام «فریدام 250»، برگزار کند، با انصراف هنرمندان مدعو از این رویداد مواجه شد. هنرمندان و خوانندگان اعلام کردند بعد از اینکه مطلع شدند پشت پرده این کنسرت ترامپ رئیس جمهور آمریکا است، از حضور در این برنامه انصراف دادند.

در نهایت ترامپ مجبور شد تنها چندنفر از هنرمندانی که دیگر در دوران شهرت نیستند و حتی سوابق غیرحرفه‌ای دارند را به این برنامه دعوت کند.

در نهایت ترامپ باتوجه به این آبروریزی و اعلام انصراف هنرمندان مطرح، این کنسرت را لغو کرد و گفت که هنرمندان انصرافی گران قیمت و درجه سه هستند!

رفتارهای ترامپ همواره در مواقعی که دستاویزی برای آبرومندی ندارد، همین است که فضاحت و  آبروریزی خود را گردن مسائل و موضوعات دیگر می‌اندازد. او حالا هم که دیده هنرمندان مطرح موسیقی پشت به او کرده‌اند، به همه آنها توهین کرده و گفته که شاید اصلا نیازی به برگزاری کنسرت نباشد.

جایگاه و محبوبیت ترامپ در ماه‌های اخیر و بعد از جنگ علیه ایران، روز بروز در حال افول است و انصراف هنرمندان از همکاری در کنسرتی که به او منسوب است را می‌توان در همین چارچوب دید.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha