کد خبر 293246
۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۷

بدون آزادسازی اموال ایران تفاهمی در کار نیست

بدون آزادسازی اموال ایران تفاهمی در کار نیست

یک منبع مطلع به تسنیم گفت: بدون آزادسازی اموال بلوکه‌شده ایران تفاهمی در کار نخواهد بود.

به گزارش حیات، یک منبع مطلع به تسنیم گفت که اگرچه آمریکایی‌ها همواره در مسیر مذاکرات کارشکنی‌ می‌کنند و تغییر موضع می‌دهند، اما ایران تأکید کرده است که بدون آزادسازی بخش مشخصی از اموال بلوکه‌شده ایران در همین گام اول و مشخص بودن سازوکار روشن برای ادامهٔ تضمین‌شده آزادسازی همه اموال بلوکه‌شده، تفاهمی در کار نخواهد بود و این موضوع به میانجی پاکستانی و برخی کشورهای منطقه‌ای فعال در واسطه‌گری نیز اعلام شده است.

بر اساس گفته این منبع مطلع، آمریکایی‌ها علی‌رغم قرارهایی که پیش از این از طریق میانجی پاکستانی و با وساطت برخی کشورهای منطقه گذاشته بودند، هم‌اینک در حال کارشکنی در این مسئله هستند اما ایران اعلام کرده است که از خطوط قرمز خود کوتاه نخواهد آمد.

وی خاطرنشان کرد: اختلاف بر سر این مورد یکی از مسائلی است که موجب شده است فعلاً تفاهمی نهایی نشود.

این منبع مطلع خاطرنشان کرد: ایران بر اساس تجربیاتی که از عهدشکنی‌ها و کارشکنی‌های مکرر آمریکا دارد، اجازه نخواهد داد که موضوع آزادسازی اموال به وعده‌های کاغذی و موهوم سپرده شود.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha