کد خبر 291954
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۹

دیدار با خانواده شهدای کارگر در چرام

دیدار با خانواده شهدای کارگر در چرام

به منظور گرامی داشت مقام کارگران امام جمعه و جمعی مسئولان چرام با خانواده شهدای کارگر این شهرستان دیدار کرد.

به گزارش حیات از کهگیلویه و بویراحمد، به مناسبت روز کارگر امام جمعه، سرپرست اداره کار و تعاون، فرماندار چرام و رییس بنیاد شهید شهرستان همراه با جمعی از مسئولان شهرستان چرام با خانواده‌های شهدای کارگر دیدار کردند.

حجت الاسلام افشار امام جمعه چرام در این دیدار گفت: دیدار با خانواده شهدا فرصتی ارزشمند برای زنده نگه داشتن روحیه ایثار و انتقال فرهنگ مقاومت به نسل‌های آینده است.

وفایی مقدم فرماندار چرام هم گفت: امنیت و پیشرفت امروز کشور حاصل خون شهدا و صبر خانواده‌های آنان است.

سرداری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران چرام هم گفت: تکریم خانواده‌های شهدا تنها یک مراسم و یک مناسبت نیست، بلکه یک وظیفه الهی و انقلابی است.

مرتضی شمشیری پور سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و چرام هم گفت: نام شهیدان کارگر و رشادت‌های آنان باید همواره در جامعه کارگری زنده بماند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha