کد خبر 291898
۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۳

محمدخانی: همه فعالیت‌های شهری در راستای پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت است

محمدخانی: همه فعالیت‌های شهری در راستای پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت است

سخنگوی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه همه فعالیت‌های شهری در ماه‌های اخیر به نوعی در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده، گفت: از خدمات شهری تا فعالیت‌های فرهنگی و هنری، همه به پاسداشت یاد شهدا و تداوم راه ایثارگران کمک می‌کند و خود مردم بزرگ‌ترین حاملان این فرهنگ هستند.

عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار حیات با اشاره به جلوه‌های مردمی ایثار در ماه‌های اخیر اظهار کرد: گاهی عمق برخی رویدادها به حدی است که همه برنامه‌ها و فعالیت‌ها به گونه‌ای به آن معنا و محتوا خدمت می‌کنند. همان‌طور که در ایام محرم همه حرکت‌ها در نهایت به بزرگداشت حادثه عاشورا منتهی می‌شود، در این ایام نیز محوریت با فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت است.

وی افزود: در دو ماه اخیر محور اصلی تمام فعالیت‌ها، یاد امام شهید و الگوی عینی ایثار و شهادت بوده و در کنار آن، دفاع ملی و جهاد مردم علیه استکبار جهانی معنا یافته است. به همین دلیل، هر اتفاقی که در شهر رقم می‌خورد — از افزایش تاب‌آوری شهری گرفته تا برگزاری رویدادهای فرهنگی و حتی کوچک‌ترین خدمات شهری — در حقیقت در مسیر گرامی‌داشت فرهنگ ایثار و شهادت است.

محمدخانی حضور مداوم مردم را بی‌نظیر دانست و گفت: مردم حدود ۶۰ شب متوالی در خیابان‌ها حضور پیدا کردند؛ حضوری که در تاریخ کم‌سابقه است. این مردم با عشق به امام شهیدشان و با نیت پاسداشت آن فرهنگ والا در میدان هستند.

سخنگوی شهرداری تهران در ادامه به نقش خادمان شهر در این فضا اشاره کرد و گفت: این تلاش‌ها فقط در حد برنامه‌های رسمی نیست. حتی کار ساده‌ای مانند جارو زدن خیابان‌ها هم در فرهنگ ایثار معنا پیدا می‌کند. من در گفت‌وگویی با یکی از پاکبان‌ها در خیابان ویلا شنیدم که گفت: «وقتی مردم این‌گونه در خیابان‌ها هستند و از کشورشان دفاع می‌کنند، وظیفه‌ی من است که دو برابر خیابان را تمیز کنم.» این نگاه نشان می‌دهد که نیت و باور قلبی چگونه می‌تواند کار روزمره را به عملی عاشقانه تبدیل کند.

وی افزود: مجموعه بزرگ شهرداری تهران با جمعیتی حدود صد هزار نفر، در همین چارچوب مشغول فعالیت است و همه اقداماتش را در مسیر حفظ و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت می‌بیند.

محمدخانی درباره نامگذاری معابر به نام شهدای اخیر نیز گفت: فرآیند نامگذاری از طریق کمیته‌ای متشکل از اعضای شورای شهر، کمیسیون فرهنگی و مرکز ارتباطات شهرداری تهران انجام می‌شود. تعدادی از پیشنهادها بررسی و در یک مرحله تصویب شده و مراحل بعدی نیز در حال پیگیری است.

سخنگوی شهرداری تهران در پایان تأکید کرد: ما خود را نوکر خانواده‌های شهدا می‌دانیم و امیدواریم خداوند به ما عزت و توفیق دهد تا بتوانیم خدمتگزار واقعی آن‌ها باشیم.

انتهای پیام/ خرد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha