کد خبر 291428
۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۳

برگزاری اولین جلسه هیئت‌امناء صندوق قرض‌الحسنه شاهد

برگزاری اولین جلسه هیئت‌امناء صندوق قرض‌الحسنه شاهد

اولین جلسه هیئت امناء صندوق قرض‌الحسنه شاهد در سال ١۴٠۵ با حضور کلیه اعضا، برخی از اعضا هیئت مدیره، مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره برگزار شد.

به گزارش «حیات»، این جلسه با نگاهی به عملکرد صندوق در سال گذشته، تبیین خط مشی‌ها، سیاست های کلان و برنامه‌ریزی برای تداوم فعالیت و ارائه خدمات با کیفیت، با تاکید بر تکریم جامعه هدف (خانواده‌های معظم و معزز شاهد و ایثارگران تحت پوشش این صندوق) در سال جاری و اتخاذ تصمیمات مناسب در حوزه سیاست‌گذاری مالی و خدمتی در دفتر مرکزی صندوق تشکیل شد.

در ابتدای جلسه، اسلام کریمی مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره، گزارش مبسوطی از عملکرد صندوق در سال ۱۴۰۴ ارائه داد. وی با اشاره به خدمات قابل ارائه به جامعه هدف تحت پوشش صندوق، مجموعه اقدامات به عمل آمده در حوزه‌های مختلف از جمله ارائه تسهیلات، مدیریت منابع مالی، بهبود سامانه‌های اطلاعاتی و توسعه خدمات به ویژه در شرایط جنگی حاکم بر کشور و استمرار خدمات بدون وقفه و با حداکثر ظرفیت و توان نیروی انسانی در آن برهه حساس پرداخت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت اهمیت فرآیند اعطای تسهیلات قرض الحسنه و ایجاد یکپارچگی در پرداخت وام به اعضای جامعه هدف تأکید کرد.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق با اشاره به تنوع واحدهایی که در نهاد مقدس بنیاد اقدام به پرداخت وام می‌کنند، پیشنهادی مبنی بر ایجاد سازوکاری مشترک و هماهنگ میان صندوق و واحدهای مختلف بنیادشهید و امورایثارگران و سازمان های تابعه و وابسته، ارائه کرد تا از یک‌سو، عدالت در توزیع منابع رعایت شده و از سویی ضمن پرهیز از موازی‌کاری در فرایندهای پرداخت وام، از تعدد و تکرر پرداخت وام به یک ایثارگر جلوگیری شود.

در پایان، اعضاء هیئت امناء ضمن تقدیر از مدیرعامل و هیئت‌مدیره و کارکنان صندوق بابت تسهیل در اعطای تسهیلات به خصوص پرداخت ١٠ هزار میلیارد ریال در ایام جنگ رمضان، مسیر خدمتی صندوق با تمرکز بر توسعه و ارتقاء کیفیت و کمیت خدمات به جامعه هدف را ترسیم کردند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha