کد خبر 287326
۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱

رییس بنیاد شهید در نخستین سفر استانی وارد سیستان و بلوچستان شد

رییس بنیاد شهید در نخستین سفر استانی وارد سیستان و بلوچستان شد

سید احمد موسوی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نخستین سفر استانی خود، روز سه‌شنبه (۲۱ بهمن) با هدف پیگیری مسائل استان و افتتاح پروژه‌های مهم به سیستان و بلوچستان سفر کرد.

به گزارش حیات، سید «احمد موسوی» با ورود به فرودگاه بین‌المللی زاهدان، مورد استقبال منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.

این سفر در راستای سیاست‌های دولت در توجه ویژه به استان سیستان و بلوچستان، تسریع روند توسعه زیر ساخت‌ها و بررسی نزدیک مسائل و ظرفیت‌ های استان انجام می‌شود.

ادای احترام به مقام شامخ شهدای والامقام استان سیستان و بلوچستان از جمله برنامه‌های آغازین این سفر است.

همچنین افتتاح ساختمان فرمانداری و سالن ورزشی شهرستان هامون و پارک اداری شهرستان زهک از مهم‌ترین طرح‌هایی است که با حضور معاون رئیس‌ جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این سفر در جلسه شورای اداری استان سیستان و بلوچستان حضور یافته و در خصوص مسائل اجرایی، برنامه‌های توسعه‌ای و ارتقای سطح خدمات‌ رسانی به مردم و جامعه ایثارگری با مسئولان استانی گفتگو و تبادل نظر خواهد کرد.

این سفر با هدف تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، پیگیری مصوبات و ایجاد شتاب در اجرای پروژه‌ های عمرانی و خدماتی استان انجام می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha