کد خبر 309471
۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۷

شارژ رایگان اتوبوس‌های شرکت واحد

شارژ رایگان اتوبوس‌های شرکت واحد

عضو شورای شهر تهران از افزایش ۴۲ درصدی نرخ خدمات شارژ وسایل نقلیه برقی در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: بهای خدمات شارژ اتوبوس‌های شرکت واحد با ضریب صفر محاسبه می‌شود. این لایحه با حداکثر آرای موافق اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.

به گزارش حیات به نقل از ایسنا، سید جعفر تشکری هاشمی در جریان بررسی لایحه بهای خدمات مدیریت و بهره‌برداری از تجهیزات شارژ وسایل حمل‌ونقل برقی در سال ۱۴۰۵، اظهار کرد: شهرداری تهران لایحه‌ای به شورا ارائه کرده بود که بر اساس آن، علاوه بر هزینه برق مصرفی، بهای خدمات استفاده از تجهیزات شارژ وسایل نقلیه برقی نیز دریافت می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ۴۲ درصدی نرخ این خدمات نسبت به سال گذشته، افزود: بهای خدمات شارژ برای اتوبوس‌های شرکت واحد با ضریب صفر محاسبه می‌شود؛ بنابراین، این اتوبوس‌ها بابت استفاده از خدمات شارژ، هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد.

تشکری هاشمی با تشریح نرخ‌های پیشنهادی برای شارژ وسایل نقلیه برقی ادامه داد: بهای خدمات شارژ به روش جریان مستقیم (DC) به ازای هر کیلووات‌ساعت ۱۲ هزار و ۵۴۰ ریال و برای شارژ به روش جریان متناوب (AC) به ازای هر کیلووات‌ساعت هشت هزار و ۷۸ ریال تعیین شده است.

عضو شورای شهر تهران همچنین درباره نحوه بهره‌برداری از ایستگاه‌های شارژ گفت: بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها باید از سوی شهرداری تهران به بخش خصوصی واگذار شود.
وی درباره تخفیف در نظر گرفته‌شده برای تاکسی‌های برقی نیز توضیح داد: رانندگان تاکسی‌هایی که فعالیت بیشتری دارند، از تخفیف ۵۰ درصدی در هزینه شارژ برخوردار می‌شوند؛ اما خودروهایی که فعالیت کمتری دارند، باید هزینه را بر اساس نرخ مصوب پرداخت کنند. میزان تخفیف نیز بر مبنای میزان پیمایش خودروها تعیین خواهد شد.

در ادامه این جلسه، مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، با اشاره به نحوه واگذاری بهره‌برداری از ایستگاه‌های شارژ اتوبوس‌های برقی اظهار کرد: ایستگاه‌هایی که به‌صورت اختصاصی برای شارژ اتوبوس‌های شرکت واحد احداث شده‌اند، در صورت تشخیص صرفه و صلاح شهرداری، می‌توانند برای بهره‌برداری واگذار شوند؛ در غیر این صورت، شرکت واحد اتوبوسرانی می‌تواند خود مسئولیت بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها را بر عهده بگیرد.

وی با تأکید بر ضرورت خودکفایی شرکت واحد افزود: این مجموعه باید متناسب با ظرفیت‌ها و امکانات خود تصمیم‌گیری کند. برای مثال، ممکن است شرکت واحد به دلیل برخورداری از نیروی متخصص و تجربه کافی، ترجیح دهد تعمیرات اتوبوس‌های خود را به بخش خصوصی واگذار نکند و شخصاً انجام دهد.

چمران با اشاره به تفاوت ایستگاه‌های احداث‌شده با مشارکت بخش خصوصی ادامه داد: در مواردی که سرمایه‌گذار خصوصی برای احداث ایستگاه وارد عمل شده یا در ساخت آن مشارکت داشته است، باید امکان بهره‌برداری از سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای وی فراهم شود.

رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: بر این اساس، لازم است میان ایستگاه‌های اختصاصی شرکت واحد و ایستگاه‌هایی که با مشارکت بخش خصوصی احداث می‌شوند، تفکیک قائل شد؛ به‌گونه‌ای که شرکت واحد درباره ایستگاه‌های اختصاصی خود، در صورت تشخیص صرفه و صلاح، اختیار واگذاری بهره‌برداری را داشته باشد و بهره‌برداری از ایستگاه‌های احداث‌شده با مشارکت بخش خصوصی نیز مطابق ضوابط تعیین‌شده به این بخش واگذار شود.

در پایان، لایحه بهای خدمات مدیریت و بهره‌برداری از تجهیزات شارژ وسایل حمل‌ونقل برقی در شهر تهران برای سال ۱۴۰۵ با حداکثر آرای موافق اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.
انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha