کد خبر 281995
۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵

صدور اسناد مالکیت برای ۲۸ ملک شهرداری منطقه ۱۹

صدور اسناد مالکیت برای ۲۸ ملک شهرداری منطقه ۱۹

شهردار منطقه ۱۹ گفت: در راستای اجرای قانون حدنگار و ساماندهی املاک شهری، ۲۸ فقره از املاک متعلق به شهرداری این منطقه شناسایی و اسناد مالکیت آن‌ها صادر شد.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، در نشستی با حضور حسین اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ تهران و مهندس لامعی رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرری، موضوع املاک متعلق به شهرداری مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه، روند شناسایی و ثبت مالکیت املاک شهرداری محور گفت‌وگو و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

اخگرپور ضمن قدردانی از همکاری اداره ثبت اسناد، اعلام کرد: با بازخوانی و پیگیری‌های مستمر اداره املاک منطقه، تاکنون ۲۸ فقره از املاک شهرداری شناسایی و اسناد مالکیت آن‌ها صادر شده است.

وی در ادامه افزود: مطالعه پرونده‌های املاکی با جدیت تمام در دستور کار قرار دارد و در راستای اجرای قانون حدنگار، فرآیند کاداستری نمودن املاک متعلق به شهرداری به‌صورت ویژه و مستمر در حال پیگیری و اقدام است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha