کد خبر 276564
۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰

وزیر راه دستور حل مشکل مسکن جامعه ایثارگران ایلام را صادر کرد

وزیر راه دستور حل مشکل مسکن جامعه ایثارگران ایلام را صادر کرد

پیرو درخواست مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در جلسه شورای تامین مسکن استان با حضور وزیر راه و شهرسازی، دستور حل مشکل مسکن جامعه ایثارگران ایلام از سوی وزیر صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری حیات، محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در جلسه شورای تامین مسکن استان با حضور وزیر راه و شهرسازی، خواستار حل مشکل مسکن و زمین جامعه ایثارگران استان شد.

فرزانه صادق وزیر راه در پی این درخواست ضمن تاکید بر لزوم اجرای دقیق قوانین مربوط به ایثارگران، گفت: سال‌هاست که این قانون وجود دارد و حتماً با هماهنگی‌های انجام شده و پیگیری‌های مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، این مشکل را حل خواهیم کرد.

وی با اشاره به محدودیت منابع، اظهار امیدواری کرد که با همکاری نمایندگان مجلس و برگزاری جلسات مستمر، بتوان تا حدی از شرمندگی در قبال مردم کاست.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جنگ 12 روزه و حماسه مردم فلسطین، تصریح کرد: این حماسه، مسئولیت من و همکارانم را بسیار سنگین‌تر کرده و با انگیزه‌ای مضاعف، به خدمت‌رسانی به مردم خواهیم پرداخت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha