به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری حیات، با گسترش شبکههای اجتماعی و شیوع پدیده بلاگری بهویژه در شبکه اجتماعی اینستاگرام، کاربران مختلف در حرفههای مختلف وارد عرصه بلاگری شدند.
در این میان برخی از بلاگرها صرفاً به تولید محتواهای مناسب و متعارف میپردازند و برخی از بلاگرها هم برای دیده شدن و جذب مخاطب بیشتر اقدام به تولید محتواهای غیراخلاقی و مبتذل میکنند.
اتفاقی که اعتراض بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی را برانگیخته است و حتی موجب شده صفحات متعددی برای نقد و تقبیح بلاگری همراه با ابتذال ایجاد شود.
در سالهای گذشته، گسترش پدیده معلمبلاگری و تولید برخی محتواهای منشوری و غیراخلاقی توسط برخی از معلمبلاگرها موجب شد بسیاری از خانوادههای دانشآموزان اعتراض خود را نسبت به سوءاستفاده معلمبلاگرها از فرزندان آنها نشان دهند.
اعتراض خانوادهها به ورود وزارت آموزش و پرورش و نهادهای نظارتی به این قضیه و برخورد با تعدادی از معلمبلاگرها انجامید.
اما حالا پدیده بلاگری به قشر دانشآموزان هم سرایت کرده است.
صفحات زیادی در اینستاگرام تشکیل شده است که صاحبان آنها دانشآموزان مدرسهای هستند.
فارغ از اینکه این دانشآموزان با حضور در اینستاگرام به راحتی محتواهای مبتذل و مثبت هجده را در دسترس خود میبینند و مشاهده میکنند، تعدادی از این دانشآموزان بهویژه دانشآموزان دختر خود نیز دست به تولید و انتشار محتواهای کاملاً مبتذل و غیراخلاقی میزنند.
این دانشآموزان با استفاده از فضای مدرسه و کلاسهای درس و با مشارکت برخی همکلاسیهای خود محتواهایی را تولید و در صفحات عمومی که ایجاد کردهاند، منتشر میکنند که حاوی فحشهای رکیک جنسی، حرکات غیراخلاقی، رقصهای مبتذل، برهنگی و بدننمایی، الفاظ زننده و تصاویر منشوری است.
این فیلمها و محتواها به علت خصوصی نبودن صفحات این دانشآموزان بعضاً وایرال شده و بازدیدهای چندین میلیونی گرفتهاند.
و صفحات عمومی دیگری که مخاطبان زیادی دارند و محتواهای زرد و مبتذل منتشر میکنند نیز اقدام به بازنشر این محتواها کردهاند.
مشخص نیست خانوادههای این دانشآموزان از صفحاتی که فرزندانشان در شبکههای اجتماعی ایجاد کردهاند و محتواهایی که منتشر میکنند، با خبر هستند یا خیر؟
دانشآموزانی که این محتواها را تولید و در صفحات خود منتشر میکنند، از همکلاسیهای خود نیز در تولید این محتواها استفاده میکنند و احتمالاً خانوادههای این همکلاسیها نیز از فیلمهایی که از فرزندان آنها در فضای مجازی منتشر میشود، اطلاعی ندارند.
همچنین مشخص نیست که مدیران مدارس از سوءاستفاده غیراخلاقی و مبتذل از فضای مدارس و کلاسها اطلاع دارند یا خیر؟
به نظر میرسد وزارت آموزش و پرورش باید این پدیده را به عنوان یک خطر جدی در نظر بگیرد و هر چه سریعتر به این مسئله ورود کند.
انتهای پیام/
نظر شما