کد خبر 274143
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷

چهارمین کنگره و انتخابات شورای مرکزی جمعیت جانبازان

چهارمین کنگره و انتخابات شورای مرکزی جمعیت جانبازان

چهارمین کنگره سراسری جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، پنج‌شنبه اول خردادماه با دستور کار برگزاری انتخابات شورای مرکزی چهارم برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از دفاع‌پرس، چهارمین کنگره سراسری جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، پنج‌شنبه اول خردادماه ۱۴۰۴ با دستور کار برگزاری انتخابات شورای مرکزی دوره چهارم و با حضور چهره‌های سیاسی، فرهنگی، هنری، رسانه‌ای و احزاب جبهه انقلاب برگزار می‌شود.

«مجتبی شاکری» دبیر کل جمعیت جانبازان با اعلام برگزاری کنگره سراسری این جمعیت در روز پنج‌شنبه، اول خرداد و با تاکید بر جایگاه وحدت‌بخشی جانبازان در جامعه و گردهم آوردن طیف نیروهای انقلاب اظهار داشت: ستاد برگزاری کنگره با دعوت از چهره‌های سیاسی، فرهنگی، هنری، رسانه‌ای و احزاب جبهه انقلاب، فرصتی برای تاکید بر گفتمان پیشرفت، اقتدار و امید خلق کرده است.

شاکری اظهار داشت: در این دوره مجمع عمومی با دستور کار برگزاری انتخابات شورای مرکزی چهارم، جمعیت با طراحی شیوه‌ای نوآورانه، بستر ارتباط و گفتگوی نامزدهای شورای مرکزی و بازرسان جمعیت با اعضا را در محیط مجازی فراهم آورده است.

وی افزود: تجلیل از مقام پرچمدار گفتمان مردمی، سید شهیدان خدمت، آیت‌الله رئیسی و یارانش و تقدیر از خانواده ۶ شهید جانباز عضو این جمعیت، شهیدان «علی شکراللهی»، «حسن سماواتی»، «میرزامحمد سلگی»، «علی اصغر خیرآبادی»، «محسن سرابی» و «محمدباقر رنجبر» از دیگر بخش‌های این ویژه‌برنامه می‌باشد و علاقمندان می‌توانند به‌صورت برخط همراه این برنامه باشند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha