به گزارش خبرنگار فرهنگی حیات، بیست و سوم مرداد، روز «مقاومت اسلامی» است. روزی که جبهه جهاد و جریان مقاومت اسلام در جنگ 33 روزه بر صهیونیسم جنایتکار و اشغالگر، پیروز شد و پرچم فتح سپاه معراج و پیشگامان رهایی قدس شریف و قبله اول، بر مناره مکتب شهادت، سایه بر آفاق جهان گسترد و نظام سلطه شیطانی را به لرزه درآورد، روزی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «حزب الله به جهان عرب و اسلام عزت دوباره بخشید.» و روزی که هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی فروریخت و بذر مقاومت، به ثمر نشست.
اهمیت این روز نه در یک تاریخ و رویداد نظامی، بلکه در تحقق راهبردی است که حضرت امام خمینی (ره) پایهگذاری کردند و به رهبری حضرت آیت الله خامنهای تداوم یافت. در واقع مقاومت، تنها گزینه حل مساله فلسطین و فراتر از آن، راه حل اسلام حقیقی در تقابل با استکبار است.
افسانه شکست ناپذیری رژیم پلید صهیونیستی، چگونه زیر پای «مقاومت»، دفن شد؟
ارتش رژیم صهیونیستی پس از شکست تاریخی از نیروهای مقاومت و خروج از جنوب لبنان در روزهای ابتدایی قرن بیست و یکم، تصمیم گرفت تا در جولای ۲۰۰۶ با دستآویز قراردادن دستگیری دو سرباز صهیونیست در عملیات «الوعد الصادق»، یکبار برای همیشه استعدادهای نظامی حزبالله را از بین برده و این گروه مقاومت را خلع سلاح کند. برای واشنگتن، تلآویو و متحدان غرب در لبنان این سناریو قطعی به نظر میرسید که در صورت شکست مقاومت اسلامی، این گروه اسلامی دیگر توان عرض اندام در سپهر سیاسی لبنان را نیز نخواهد داشت. علاوه بر این، تضعیف حزبالله لبنان موجب برداشتهشدن یکی از موانع اصلی بر سر اجرای پروژه «خاورمیانه بزرگ» میشود.
جنگ ۳۳ روزه که در میان لبنانی ها به «نبرد تموز» شهرت یافته و براساس یک «نقشه جامع» که به وسیله آمریکا، انگلیس، فرانسه، رژیم صهیونیستی، مصر، اردن، عربستان و برخی احزاب لبنان طراحی شده بود، به اجرا درآمد. در همان هفته اول، ارتش رژیم صهیونیستی که توانایی جنگیدن با حزب الله را نداشت، مایل بود، پایان جنگ را اعلام کند اما آمریکاییها اصرار داشتند که این رژیم چیزی را به دست آورده و سپس آتش بس اعلام کند.
از این رو، سه هفته دیگر با اصرار آمریکاییها جنگ ادامه پیدا کرد اما در نهایت آمریکا هم تسلیم شد و با تصویب قطعنامه ۱۷۰۱شورای امنیت بر پایان آن مهر تأیید کوبید. وقتی جنگ تمام شد، ۲ طرف جنگ در ۲ وضعیت متفاوت قرار داشتند. صهیونیستها یکی یکی به شکست سنگین خود اذعان کردند و البته آمریکاییها نیز اینگونه اعتراف کردند: «هیچ کس پیروز نشده است!»
حالا دیگر شکست ناپذیر بودن ارتش صهیونیستی، اقتدار هول انگیز نیروی هوایی آن، قدرت اطلاعاتی موساد، نقش موثر حمایت های سیاسی غرب و اعراب از تل آویو در مقابل حزب الله فرو ریخته و موجی از بی اعتمادی تار و پود دولت جعلی، ملت پوشالی و ارتش این رژیم را به لرزه درآورده بود و ثبات قبل از جنگ جای خود را به بی ثباتی داده بوده است.
از آن طرف، حزب الله لبنان پس از جنگ مورد تحسین فراوان ملت ها قرار گرفت، حالا دیگر ملت ۳ تا ۴ میلیونی لبنان می توانستند خود را در کانون توجهات ۳۰۰ میلیون عرب و حدود پنج میلیارد مسلمان ببینند و رهبر روحانی آنان در صدر شخصیت های اول خاورمیانه عربی بنشیند.
تحلیل رهبر «حزب الله لبنان» از پیروزی در جنگ 33 روزه
«سیدحسن نصرالله» درتحلیل دستاورد عظیم تاریخی جنگ ۳۳ روزه تاکید کرد که: «پیروزی مقاومت در جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ حادثه ای غیر عادی بود و اگر جنگ جدیدی علیه لبنان روی دهد، ما باز مطمئن هستیم که مقاومت پیروز خواهد شد. از مهمترین اعترافات صهیونیستها این است که اگر ما بخواهیم حزب الله را شکست دهیم، این کار از طریق جنگ و رویارویی مستقیم ممکن نخواهد شد و جنگ با ایران هم فایده ای ندارد.»
وی ادامه داد: «از همین رو، آنها درصدد خارج کردن سوریه از محور مقاومت برآمدند. جنگ ۳۳ روزه بازتاب های گسترده ای بر روی رژیم صهیونیستی داشت و از همین رو، پس از این جنگ، تصمیم گرفته شد که سوریه از محور مقاومت خارج شود؛ چرا که این کشور پشتوانهای بزرگ برای مقاومت است و با ضربه زدن به آن می توان پشت مقاومت را شکست. اگر هرج و مرج در منطقه حاکم شود، در نهایت باعث نابودی رژیم صهیونیستی و ضربه خوردن به منافع آمریکا هم خواهد شد.»
حضرت آیت الله خامنهای: مقاومت لبنان، بینی صهیونیستها را به خاک مالید
«شما الان نگاه کنید، در ظرف کمتر از ۱۰ سال مقاومت لبنان بر ارتش جرّار صهیونیستی چند بار فائق آمد؛ [اوّل] مقاومت لبنان، بعد مقاومت فلسطین. مقاومت لبنان، اوّل صهیونیستها را از جنوب لبنان بیرون کرد؛ بعد در جنگ ۳۳ روزه، بینی صهیونیستها را به خاک مالید. آمریکا صهیونیستها را کمک کرد، خیانتکاران داخلی کمک کردند امّا نیروی مقاومت که با ایمان بود، با هدف بود، میفهمید دارد چهکار میکند، توانست همه اینها را از عرصه خارج کند.»
مقاومت؛ یک افق بینش و باور در معماری آینده منطقه و جهان
راهبرد مقاومت، امروز بمثابه مهمترین محور در ترسیم افق فردای منطقه و جهان، همه جهان اسلام را به یک تشکل واحد تبدیل کرده و همه آرمانها و ارادهها را در مدار نفی موجودیت نظام سلطه و شکلگیری جنبش جهانی پابرهنگان و محرومان زمین، تثبیت کرده است و میرود تا تحقق همان وعده صادق امام راحل(ره) شود که: «اسلام، سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.»
مقام معظم رهبری، در بیان تعیین کننده و تاریخساز بودن محور مقاومت فرموده اند: «گزینه قطعی ملت ایران در مواجهه با دشمن، مقاومت در همه زمینه هاست؛ چرا که مذاکره با دولت کنونی آمریکا سم است. البته جنگی نخواهد شد؛ بلکه برخورد، برخورد اراده هاست. در این زمینه، اراده ملت ایران و نظام اسلامی قوی تر از دشمن است و به فضل الهی این بار هم پیروز خواهیم شد.»
نظر شما