به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، محققان دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) دادههای ۱۳ هزار و ۷۳۸ شرکتکننده را طی تقریبا دو دهه بررسی کردند و دریافتند افرادی که حدود سه وعده میوه در روز یا بیشتر در دوران میانسالی میخورند، ۲۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی در سالهای بعد هستند. این علائم نه تنها شامل افسردگی، بلکه تاخیر در عملکرد شناختی، بیخوابی، تمرکز ضعیف و افزایش خستگی بود.
اولین مرحله تحقیقات بین سالهای ۱۹۹۳ و ۱۹۹۸ انجام شد، زمانی که شرکت کنندگان با میانگین سنی ۵۱ سال از نظر مصرف روزانه میوه مورد ارزیابی قرار گرفتند. سپس، در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶، محققان سلامت روان شرکتکنندگان با میانگین سنی که در آن زمان ۷۳ سال بود را با استفاده از مقیاس افسردگی سالمندان بررسی کردند. حدود ۳۱۸۰ (۲۳.۱٪) شرکت کننده بیان کردند که پنج یا بیشتر از علائم مطرح شده در نظرسنجی را دارند.
پس از تطبیق نتایج به دست آمده با فاکتورهای معمول سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، فعالیت بدنی، کیفیت خواب و سایر مشکلات مرتبط با افزایش سن، محققان دریافتند افرادی که سه وعده یا بیشتر میوه در روز مصرف میکنند علائم افسردگی را به میزان قابل توجهی کمتر نشان میدهند.
نظر شما