کد خبر 248957
۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸

درج برچسب کالری در منوی رستوران‌ها از هزاران مرگ ناشی از سرطان جلوگیری می‌کند

درج برچسب کالری در منوی رستوران‌ها از هزاران مرگ ناشی از سرطان جلوگیری می‌کند

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزودن برچسب میزان کالری غذاها در منوی رستوران‌ها، می‌تواند جان میلیون‌ها نفر را نجات دهد

به گزارش گروه اجتماعی حیات، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  اعلام کرد: نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزودن برچسب میزان کالری غذاها در منوی رستوران‌ها، می‌تواند جان میلیون‌ها نفر را نجات دهد و از صرف میلیاردها دلار هزینه‌های بهداشتی و اجتماعی جلوگیری کند.

بنابر قانونی که از سال ۲۰۱۸ میلادی در آمریکا اجرایی شد، رستوران‌ها و فست‌فودهای زنجیره‌ای که بیش از ۲۰ شعبه دارند باید برچسب‌های کالری را در منوی غذایی خود درج کنند.

این تحقیق نشان داد از زمان اجرای این قانون، رستوران‌ها کاهش خالص ۲۰تا۶۰ کالری را برای هر وعده غذایی اعمال کرده‌اند. پژوهشگران دانشگاه تافتس آمریکا با مدل‌سازی داده‌های نظرسنجی ملی تغذیه دریافتند این سیاست، از بروز دست‌کم ۲۸ هزار سرطان مرتبط با چاقی افراد ۲۰ تا ۶۵ سال جلوگیری کرده است.

این یعنی از ۱۶ هزار و ۷۰۰ مرگ ناشی از سرطان در مدت زمان مشابه جلوگیری شده و در مجموع ۲.۸ میلیارد دلار (معادل ۲.۵۵ میلیارد یورو) در هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی و اجتماعی صرفه‌جویی شده است.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که سیاست غذایی اعمال‌شده، توانسته از تعداد زیادی از بیماری‌های قلبی عروقی و موارد دیابت نوع ۲ در میان بزرگسالان آمریکایی جلوگیری کند، اما اثرات بهداشتی و اقتصادی آن بر سرطان‌های مرتبط با چاقی بررسی نشده بود.

برای پژوهشگر مهم بود به مصرف‌کنندگان، سیاست‌گذاران و بازار مالی نشان داده شود چگونه تغییرات کوچک می‌تواند منافع بزرگی در پی داشته باشد. اجرای این سیاست در سطح افراد جامعه نشان داد درج این برچسب‌ها می‌تواند با دستاوردهای بهداشتی قابل توجه و همینطور صرفه‌جویی در هزینه مراقبت‌های بهداشتی مرتبط با سرطان همراه باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha