کد خبر 244554
۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۴:۴۴

پلیس فتا تهران هشدار داد؛

مراقب کلاهبرداری عیدانه باشید/ سارقان برای خانه تکانی می‌آیند!

مراقب کلاهبرداری عیدانه باشید/ سارقان برای خانه تکانی می‌آیند!

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار اینستاگرامی که تحت عنوان قالیشویی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کرد، خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، باتوجه به نزدیک شدن عید نوروز و آغاز خانه تکانی این بار سودجویان باز با روش‌های جدید قصد دارند دست به کلاه‌برداری بزنند. کلاهبرداران، برای ایجاد اعتماد و سودجویی، هیچ فرصتی را از دست نمی‌دهند و شهروندان نیز باید هشدارهای لازم در این زمینه را جدی بگیرند. با توجه به افزایش کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، شهروندان حدالامکان از هرگونه پرداخت بیعانه پیش از گرفتن خدمات پرهیز کنند.

جدیدا کلاهبرداران با ایجاد اکانت‌های قلابی در فضای مجازی با عنوان کارگر خانه یا قالیشویی، جلب اعتماد می‌کنند و سپس بعد از ارتباط گیری با افرادی که به دنبال خدمات خانه تکانی هستند و سپس دست به کلاهبرداری می‌زنند.

سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد افرادی ناشناس از طریق یک صفحه اینستاگرامی مربوط به شست و شوی حرفه‌ای انواع قالی از بنده کلاهبرداری کرده‌اند.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: شاکی در ادامه اظهار کرد قصد شستشوی فرش‌های خود را داشتم که در یک صفحه اینستاگرامی تبلیغی از شستشوی فرش با قیمت‌های مناسب و درکمترین زمان مشاهده کردم و بدون بررسی هویت گردانندگان صفحه مذکور، مبلغی جهت رزرو برای آنها واریز کردم اما بلافاصله پس از واریز وجه من را بلاک کردند و دیگر پاسخی از آنها دریافت نکردم.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کردند و پس از انجام اقدامات تخصصی و بکارگیری فنون تجربی و علمی ادمین صفحه جعلی قالیشویی را شناسایی و پس از تشریفات قضایی مجرم در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه متهم بیش از هشت میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بود، افزود: متهم پس از حضور در پلیس فتا اظهار کرد باتوجه به نزدیک شدن به ایام عید با راه اندازی یک صفحه اینستاگرامی و تبلیغات این صفحه به بهانه شستشوی فرش با قیمت بسیار مناسب مراجعه کنندگان را با ترفند رزرو ترغیب به پرداخت بیعانه می‌کردم و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تلفن نبودم.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد که فریب ظاهر زیبا و پر رنگ و لعاب صفحات اینستاگرامی را نخورید و قبل از دریافت کالا و یا گرفتن خدمات وجهی را به عنوان تسویه و یا بیعانه پرداخت نکرده، همچنین می‌توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا ‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha