کد خبر 244050
۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴

ضرورت پخت نان کامل در ایران

ضرورت پخت نان کامل در ایران

 رئیس سازمان غذا و دارو از ضرورت پخت نان کامل در ایران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی حیات، حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو در همایش نان کامل اظهار کرد: ۱۶۰ هزار میلیارد ریال در سالجاری به گندم اختصاص یافت و احتمال افزایش آن به ۱۸۹ هزار میلیارد ریال هم وجود دارد و همین موضوع نشانه اهمیت مصرف نان است زیرا نان بعنوان تغذیه پایه است.

وی افزود: روزانه حدود ۳۰۰ گرم نان مصرف می شود که انرژی مورد نیاز را تامین می کند. نان سالم در حال حاضر کامل نیست و یکی از معضلاتی که وجود دارد فیبر کمی دارد و بخشی از املاح از نان گرفته می شود.

رئیس سازمان غذا و داروبیان کرد: اکنون  ۱۲ تا ۲۸ درصد از سبوس گیری در نان انجام می شود و نان سنگک کمترین سبوس گیری را دارد.

وی تاکید کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون مجلس با تاکید به تولید نان کامل می‌تواند موثر باشد. مجوزهای سازمان غذا و دارو در تولیدات صنعتی است اصلاح روش پخت نان هم موثر است. صنف مربوطه باید توسط بهداشت محیط کاهش اسید فولیک را اطلاع رسانی کنند.

محمدی همچنین گفت: اقدامات ما در خصوص تامین سازی است که به کمک انستیتو تغذیه و تحقیقات در حال انجام هستیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha