کد خبر 242298
۳ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳

متخصصان تغذیه عنوان می‌کنند؛

کاهش ۷۵ درصدی ابتلا به سرطان سینه با مصرف این کلم

کاهش ۷۵ درصدی ابتلا به سرطان سینه با مصرف این کلم

این نوع کلم سرطان سینه را تا ۷۵ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، متخصصان تغذیه می‌گویند کلم بروکلی سرطان سینه را تا ۷۵ درصد کاهش می‌دهد.

کلم بروکلی حاوی سولفورافان است. سولفورافان یک ترکیب گیاهی است که در سبزیجات کلمی وجود دارد و می‌تواند خواص ضد سرطانی داشته باشد.تحقیقی نشان داده سولفوروفان، سایز و تعداد سلول‌های سرطان سینه را تا ۷۵ درصد کاهش می‌دهد.

دانشمندان در یک مطالعه حیوانی دریافتند که درمان موش‌ها با سولفوروفان به نابودی سلول‌های سرطان پروستات کمک می‌کند و حجم تومور را بیش از ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

طبق یافته‌ها، مصرف بیشتر سبزیجات کلمی مثل بروکلی می‌تواند بر ریسک سرطان کولورکتال اثر بگذارد.

گفتنی است که، ۳۵ مطالعه نشان داده است که خوردن بیشتر سبزیجات کلمی با کاهش ریسک سرطان کولون و کولورکتال مرتبط است.

متخصصان تغذیه توصیه اکید دارند که افراد در هفته چند وعده کلم‌بروکلی همراه غذای خود برای پیشگیری از ابتلا به سرطان مصرف کنند.

برچسب‌ها