به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، احمد اسماعیلزاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: مصرف لبنیات در تامین کلسیم موردنیاز بدن از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا که شیر سرشار از کلسیم است و برای استحکام دندانها و استخوانها لازم است.
وی افزود: شیر تازه به دلیل داشتن ترکیبات غذایی منحصر به فرد، بخشی جدایی ناپذیر از برنامه غذایی مدارس دولتی در کشورهای مختلف است؛ یک لیوان شیر ۱۳ ماده مغذی ضروری را برای رشد و یادگیری کودکان به ارمغان میآورد و آن را جزء مهمی از رژیم غذایی کلی آنها میکند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه یک لیوان شیر میتواند کلسیم و فسفر لازم برای رشد مناسب و استحکام استخوانها در گروههای سنی کودکان و بزرگسالان را تامین کند، خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده اند که مصرف شیر با قد کودکان و رشد جسمانی نوجوانان رابطه مثبت دارد، همچنین مصرف شیر به ویژه در دانش آموزان دختر باعث افزایش تراکم استخوان میشود.
وی تاکید کرد: نوجوانی نیز دوره رشد فکری و عاطفی همراه با رشد جسمانی است و تغذیه نقش مهمی در یادگیری دانش آموزان دارد، مطالعات نشان داده که مصرف شیر و فرآوردههای لبنی، با بهبود عملکرد تحصیلی در نوجوانان ارتباط دارد.
اسماعیلزاده همچنین گفت: والدین حتما یکی از میان وعدههای مدارس فرزندانشان را به یک پاکت شیر اختصاص دهند تا علاوه بر بهبود یادگیری در مدرسه، سلامت فرزندشان نیز تامین شود.
نظر شما