مرتضی مجاهدی، متخصص طب ایرانی و عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: نمک دریا که تصفیه نشده باشد، حاوی املاحی مانند مس، کبالت و جیوه است که برای بدن ضرر دارند.
وی افزود: بررسیها نشان میدهند که میزان حیوه در سنگ نمک بالا است و خطر مسمومیت را برای مصرف کننده به همراه خواهد داشت. توصیه متخصصان این است که افراد نمک تصفیه شده مصرف کنند.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور ادامه داد: نمک ید دار حاوی املاحی است که بدن به آنها نیازمند است و بههمین دلیل در گذشته بیماری گواتر و تیروئید بهدلیل کمبود آن در بین افراد شایع بود.
مجاهدی با بیان اینکه نمکهای رنگی مورد تائید نبوده و برای سلامتی افراد ضرر دارند، گفت: املاح موجود در نمک مانند سدیم در دیگر مواد غذایی وجود دارند و افراد نمک را به خاطر مزه شوری آن مصرف میکنند.
نظر شما