کد خبر 234951
۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹

نقش پررنگ اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر در بالندگی علمی

نقش پررنگ اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر در بالندگی علمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر در بالندگی علمی نقش پررنگی دارند.

به گزارش گروه اجتماعی حیات، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسمی که با حضور مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت و اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش‌های سخت‌کوشانه این اساتید، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کسب بسیاری از توفیقات ملی دانشجویان شاهد و ایثارگر نقش ویژه‌ای داشته است.

وی ضمن اشاره به توجه ویژه معاونت آموزشی به تقویت ارتباط با اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر، ادامه داد: برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح علمی و اعتماد به نفس این دانشجویان در سطوح اجرایی دانشگاه به صورت مستمر ادامه دارد و امور این دانشجویان به طور ویژه مورد توجه اعضای هیات رییسه دانشگاه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین نتیجه همکاری ارزنده، عالمانه، سازنده و مستمر اساتید مشاور با دانشجویان را کسب توفیقات روزافزون دانست و افزود: حضور استاد مشاور و نقش آن به حدی اهمیت دارد که احکام اجرایی، آموزشی و مشورتی این ستاد از سوی رییس دانشگاه صادر می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: این دانشگاه در زمینه هدایت تحصیلی دانشجویان در سال‌های اخیر تجارب ارزنده‌ای دارد و بخشی از این تجارب در حوزه آموزشی، دانشجویی و فرهنگی در قالب عمومی حمایت تحصیلی شکل می‌گیرد و امکان اشتراک‌گذاری آن با سایر اساتید در سطوح عمومی‌تر نیز وجود دارد.

زالی به اشاره به اینکه منتورشیپی به عنوان یکی از برنامه‌های متنوع معاونت آموزشی دانشگاه با تفکر همراهی، مشارکت، مواجهه با مسائل آموزشی و فرهنگی و روانشناختی مطرح شده است، افزود: منتور همراه دانشجوست و به چالش‌های اجتماعی و فرهنگی رسیدگی می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آماده به اشتراک‌گذاری تجارب با سایر دانشگاه‌های سراسر کشور است، چراکه هدف مشترک دانشگاه‌ها تربیت دانشجویان پویا، حرفه‌ای و خلاق است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه انتخاب اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر هوشمندانه انجام گرفته است، گفت: افرادی که در این مسیر انتخاب شدند علاوه بر اینکه با فرهنگ شهادت و ایثارگری مانوس هستند، شخصیتی علمی و توانمند نیز دارند.

وی یکی از اقدامات خوب دانشگاه را استعدادیابی میان دانشجویان شاهد و ایثارگر دانست و افزود: از اساتید خواهش دارم در راستای این راهبرد مهم گام بردارند و فرایند استعدادیابی را جدی بگیرند، هدف ما باید توانمندسازی و بالندگی شخصیت دانشجویان باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرح همیار دانشجو را از دیگر طرح‌های همگنانه و مدل مطلوب آموزشی خواند و بر ضرورت افزایش برگزاری برنامه‌های رقابتی و المپیادهای علوم نوین یا ورزشی تاکید کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای اجرای برنامه‌های متعالی وزارت بهداشت با هدف ارتقای وضعیت آموزشی و فرهنگی دانشجویان آمادگی کامل دارد.

در ادامه مراسم، رضا البرزی مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت در دیدار با اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر اظهار کرد: هدف وزارت بهداشت ارتقای سطح تحصیلی همه دانشجویان به ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر و برگزاری دوره‌های تقویت بنیه علمی برای آن‌هاست. طبق دستورالعمل وزارت بهداشت ظرفیت معاونت‌ها باید در اختیار این حوزه قرار گیرد.

البرزی همچنین در خصوص تسهیلات آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر و کیفیت برقراری ارتباط میان ستاد شاهد و ایثارگر و دانشجویان و اساتید مشاور توضیحاتی ارایه داد.

در ادامه مراسم، محمد رحمتی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه این جلسه به منظور تکریم اساتید مشاور فعال در طرح استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شده است، آن را طرحی پیشرو و برجسته‌ توصیف کرد و گفت: این طرح می‌تواند چتر حمایتی دانشگاه را بر سر دانشجویان شاهد و ایثارگر گسترده‌تر کند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: در این طرح که از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده است، جمعیت هدف دانشجویان شاهد و ایثارگری بودند که از نظر آموزشی و فرهنگی با مساله‌ای مواجه هستند.

رحمتی با بیان اینکه برنامه ریزی برای گسترش این طرح از دو ماه گذشته آغاز شده است، گفت: در حال حاضر ۴۳ استاد مشاور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی زیر مجموعه این طرح هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha