کد خبر 228454
۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۲

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح کرد؛

سازمان حفاظت محیط زیست با اهدای ۱۲۰ شهید و ۵۰ جانباز هنوز هم در حال افتخارآفرینی است

سازمان حفاظت محیط زیست با اهدای ۱۲۰ شهید و ۵۰ جانباز هنوز هم در حال افتخارآفرینی است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: سازمان حفاظت محیط زیست یکی از سازمان‌های پیشتاز در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است و حسب وظیفه قانونی خود، با اهدای ۱۲۰ شهید و ۵۰ جانباز هنوز هم در حال افتخارآفرینی هستند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی حیات، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در نخستین کنگره ملی شهدا و ایثارگران محیط زیست که امروز (۲ آذرماه) در اهواز برگزار شد، گفت: انسان نسبت به محیط زیستی که در آن زندگی می‌کند، مسئولیت دارد زیرا به محیط زیست برای رشد صحیح و سالم خود نیاز دارد. درست است سعادت انسان، معنوی ‌و کمال انسان روحانی است اما بستر این کمال، همین جهان ماده است. همان طور که نسبت به بدن خود مسئول هستیم و وظیفه داریم از آن نگهداری کنیم، نسبت به محیط اطراف خود هم مسئول هستیم زیرا بستر رشد و حفظ سلامتی انسان است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جسم انسان برای پرواز کردن نیازمند سلامت است اما متاسفانه برخی از آحاد بشر غرور دارند و عموم را فدای خصوص و مردم را فدای خود میکنند، دنبال خصوصی‌سازی و اختصاصی‌سازی ثروت ملی هستند، دنبال اختصاصی‌سازی داده‌های خدادادی هستند و حاضرند محیط زیست دچار صدمه شود و عموم مردم و نسل‌های آینده دچار صدمه شوند اما به ثروت، دارایی و بهره‌مندی آن‌ها افزوده شود.

وی عنوان کرد: مسئولیت حاکمیت اسلامی اقتضاء می‌کند در مقابل این تجاوزات بایستد. حاکمیت اسلامی همان گونه که وظیفه دارد در مقابل دشمنان ما که به سرزمین تجاوز می‌کنند و کسانی که در حوزه نرم تهاجم فرهنگی می‌کنند و قصد نابودی  آداب، آیین، دین، مذهب و زبان ما را دارند، بایستد؛ موظف است در مقابل کسانی که به محیط زیست تجاوز می‌کنند نیز بایستد.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: کسانی که در این مسیر فداکاری و مبارزه می‌کنند و در راستای عمل به وظیفه دولت اسلامی صدمه می‌بینند، مجروح یا کشته می شوند، جانباز یا شهید محسوب می‌شوند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه شهید کسی است که در مقابله با دشمنان دین خدا کشته می‌شود، افزود: روزی هدف صدام و صدامیان، صدمه زدن به جامعه دینی و اسلامی بود و افرادی که در مقابل صدامیان ایستادند، شهید شدند. اگر کسی در مقابله با کسانی که می ‌خواهند به مصالح عموم مسلمین با تجاوز به محیط زیست آسیب برسانند، کشته یا مجروح شوند، شهید یا جانباز محسوب می‌شوند و این موضوع، مقدس بودن امر محیط زیست را نشان می‌دهد.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: این موضوع، ارزش حفاظت از محیط زیست را نشان می‌دهد که مجاهدت در خصوص آن را مجاهدت فی سبیل الله می‌دانیم و این عزیزان این مقام را پیدا می‌کنند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: آثار جنگ فیزیکی سریعا با چشم دیده می‌شود اما آثار مرگبار تجاوزگران محیط زیست به تدریج اتفاق می‌افتد. این تغییرات اقلیم، خشکسالی‌ها، بیماری‌ها و کمبود منابع آبی در منطقه پرآبی مانند خوزستان، ماحصل دست‌اندازی دراز مدت به محیط زیست کشور است و در پی توسعه بدون توجه به رعایت چارچوب‌های زیست محیطی، این اتفاقات رقم خورده است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه گزارش‌های سازمان‌های جهانی از تلفات انسانی بر اثر تغییرات اقلیمی، میلیونی است و چندین میلیون نفر در سال به دلیل تغییرات اقلیم فوت می‌کنند، ادامه داد: آثار کار حافظان محیط زیست ممکن است مانند آثار کار مدافعانی که در خط مقدم جبهه می‌جنگند عیان نباشد بنابراین ممکن است دوستان ما در یگان حفاظت محیط زیست مورد تعرض، هجوم و وسوسه قرار بگیرند و این موضوع از یک طرف مظلومیت و از سوی دیگر شخصیت برجسته این عزیزان را نشان می‌دهد.

رئیس بنیاد شهید اظهار امیدواری کرد که جامعه انسانی آنقدر آگاه و اهل تقوا باشد که نیاز به حفاظت از محیط زیست نباشد اما از آنجا که همیشه زیاده‌خواهانی هستند که به حق خود قائل نیستند و اهل تجاوز به حقوق دیگران هستند، در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست به پاسداری و نگهبانی نیاز است.

تجلیل از ۱۵۰ خانواده شهید و ایثارگر محیط زیست و استقبال و تشیع شهید گمنام  دفاع مقدس از دیگر برنامه های این کنگره بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha