کد خبر 227383
۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹

دبیرکل جمعیت هلال احمر:

900 دستگاه ماشین آلات امدادی در حال ورود به کشور است

900 دستگاه ماشین آلات امدادی در حال ورود به کشور است

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور گفت: ۹۰۰ دستگاه ماشین آلات خریداری شده هلال احمر در مرحله ورود به کشور قرار دارد.

به گزارش گروه استانی حیات؛ یعقوب سلیمانی، دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور شامگاه گذشته در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهارداشت: داوطلبان هلال احمر بدون هیچ منت و چشمداشتی در سخت ترین شرایط در کنار مردم هستند. 

وی تصریح کرد: حضور داوطلبانه نیروهای امدادی هلال احمر در حادثه زلزله افغانستان، نمونه ای از این خدمت بی منت است که بدون اینکه از سوی کشور همسایه مطالبه ای صورت بگیرد، نیروهای امدادی ما در صحنه حضور پیدا کردند. 

دبیر کل جمعیت هلال احمر کشور به حضور این جمعیت در پیاده روی اربعین اشاره کرد و گفت: امسال برای نخستین بار کار به استان ها تفویض شد و هر استانی به صورت مستقل به خدمات دهی در اربعین پرداخت. 

سلیمانی ادامه داد: به عنوان اولین تجربه، کار قابل توجهی انجام شد که با آسیب شناسی به دنبال رفع نواقص و ارتقاء شرایط برای سال آینده هستیم. 

وی با اشاره به طرح نذر آب هلال احمر، اظهار داشت: این طرح ارتقاء یافته و در قالب طرح نذر خدمت اجرا می شود که اتفاق خوبی است.

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور از نگاه مردم به این مجموعه گفت و خاطرنشان کرد: با وجود تنگناهای مالی و فقط به واسطه اعتماد مردم، بیش از ۴۹۰ میلیارد تومان کمک های نقدی و غیر نقدی مردم به غزه و حدود ۱۸ میلیارد تومان هم به افغانستان بوده است. 

سلیمانی با تأکید بر شرایط خاص خراسان جنوبی به نیازهای این استان اشاره کرد و گفت: موارد به صورت ویژه پیگیری خواهد شد. 

وی از ۹۰۰ دستگاه ماشین آلات خریداری شده هلال احمر گفت که در مرحله ورود به کشور قرار دارند و اظهار داشت: این ماشین آلات بخشی از نیاز استان ها را تأمین خواهد کرد.

ویژه دیده شدن خراسان جنوبی در منابع اعتباری

جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی هم در این دیدار خاطرنشان کرد:  اسفند ماه ۱۴۰۱ معاون اول رئیس جمهور  مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان را به تأمین تجهیزات و تقویت زیرساخت های هلال احمر برای پیشگیری از حوادث ابلاغ کرد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص خراسان‌جنوبی، انتظار ما این است که سهم استان از این اعتبار ویژه دیده شود.

استاندار دو اقدام هلال احمر را قابل تحسین خواند و گفت: هلال احمر استان در اربعین امسال خدمات درمانی ویژه ای را به زائرین حسینی ارائه کرد که خیلی مؤثر بود.

قناعت ادامه داد: اقدام دوم، اعزام نیروهای امدادی به مناطق زلزله زده افغانستان بود که در نشست عبدالغنی برادر و هیئت همراهش با وزیر کشور در تهران، از این کمک های بی منت به طور ویژه تشکر شد.

وی در ادامه از مسائل استان در حوزه هلال احمر گفت و اظهار داشت: طولانی شدن روند ساخت مجتمع هلال در بیرجند، خدمات ارزنده هلال احمر را تحت الشعاع قرار داده لذا انتظار این است که بعد از این همه سال، این مجتمع به سرانجام برسد و به سرمایه‌گذاران تحویل شود.

به گفته استاندار خراسان جنوبی انتقال پادگان هم مثل مجتمع هلال از گره های کور شهر بیرجند بود که امسال با هم افزایی ارتش و شهرداری به نتیجه رسیده و به زودی تمام می‌شود.

قناعت با اشاره به جایگاه خراسان جنوبی در نقشه کشور، از هم مرزی این استان با کشور افغانستان گفت و خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی، شرقی ترین استان کشور است و راه اندازی پایگاه امداد هوایی شرق در اینجا می تواند شرایط خدمات دهی به کل منطقه را در حوادث تسهیل نماید.

مقام عالی دولت در خراسان جنوبی ادامه داد: زمین مورد نیاز برای احداث این پایگاه امدادی مهیا شده و همت هلال احمر را در تأمین اعتبار و اجرای کار می طلبد.

قناعت تسریع در روند اجرای پروژه ساختمان هلال احمر در مرکز استان را از دیگر مطالبات عنوان کرد و گفت: فرسوده بودن ماشین آلات امدادی با توجه به بعد مسافت بین شهرها و پهنه وسیع استان، قابل قبول نیست و می بایست نوسازی شود.

به گفته ویاز ۲۵ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای استان، ۷ مورد خودروی امدادی ندارند که باید مورد توجه قرار گیرند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha