کد خبر 224881
۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹

تولید 2 هزار تن لیمو خشک در هرمزگان

تولید 2 هزار تن لیمو خشک در هرمزگان

رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان گفت: با پایان جمع آوری لیمو در مراکز خشک کن بیش از 2هزار تن لیمو خشک در هرمزگان تولید و فرآوری شد.

به گزارش گروه استانی حیات؛ محمدرضا ماندگاری رییس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان امروز در کمیته بازرگانی،  گفت: با پایان فصل خرید و جمع آوری لیموهای خشک در مراکز خشک کن بیش از 2هزار تن لیمو عمانی فراوری و تولید شد.

وی افزود: این مقدار لیمو خشک در 4 مرکز خشک کن واقع در آبنمای رودان، جغین، هشتبندی و حاجی آباد تولید شده است.

رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی هرمزگان گفت: تصریح کرد: این میزان لیمو خشک در سامانه ستاد دولت بارگذاری شده و در پارت های 30 تا 50 تنی آماده فروش می باشد.

وی با بیان اینکه لیمو بعنوان یک محصول استراتژیک در شرق استان هرمزگان بخش عمده ای از اقتصاد باغداران را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: لیمو ترش هرمزگان به واسطه شرایط خاص و فیزئولوژی، مناسب خشک کردن بوده و از کیفیت بالایی برخوردارست و می توان با برنامه ریزی و سرمایه گذاری لازم زمینه صاردات این محصول منحصر به فرد را فراهم کرد.

به‌منظور تثبیت قیمت در بازار و کمک به باغداران در قالب خرید توافقی محصول لیموترش از باغداران این استان، بیش از 15 هزار تُن لیموترش خریداری و جهت فراوری به مراکز خشک کن ارسال شد.

لیموی عمانی بعنوان چاشنی غذا بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha