کد خبر 216457
۲۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸

از نیمروی تکراری خسته‌ای؟ این راهو امتحان کن!

از نیمروی تکراری خسته‌ای؟ این راهو امتحان کن!

یکی از صبحانه‌های همیشگی خوردن نیمرو است. میل کردن هر روزه‌ی تخم‌مرغ به شکل نیمرو هم کم کم زیر دل آدم می‌زند! تنوع لازم است تا هم تخم مرغ بخورید و از خواص آن بهره‌مند بشوید و هم طعم‌های جدید و خوشمزه امتحان کنید.

به گزارش گروه وبگردی حیات؛ یکی از صبحانه‌های همیشگی خوردن نیمرو است. میل کردن هر روزه‌ی تخم‌مرغ به شکل نیمرو هم کم کم زیر دل آدم می‌زند! تنوع لازم است تا هم تخم مرغ بخورید و از خواص آن بهره‌مند بشوید و هم طعم‌های جدید و خوشمزه امتحان کنید.

از نیمروی تکراری خسته‌ای؟ این راهو امتحان کن!

 از آنجا که صبحانه یکی از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی به شمار می‌رود اگر هر از چندگاهی صبحانه‌ای متنوع درست کنید خیلی لذت‌بخش تر میل می‌کنید و جذابیت آن هم بیشتر خواهد شد.

در این مطلب یکی از خوشمزه‌ترین نیمرها را برایتان داریم. تخم‌مرغ در انرژی‌بخشی برای کل روز شما خیلی کاربردی است. پس آن را به سبک جدید درست کنید و خوشمزگی آن را چندبرابر کنید.

برای این نیمرو نیاز به سس پستو دارید. سس پستوی آماده در فروشگاه‌ها موجود است اما اگر بخواهید در منزل درست کنید کار سختی نیست. پس دست به کار شوید!

مواد لازم برای سس پستو:

ماده غذایی مقدار
ریحان ایتالیایی (اگر در دسترس نیست همان ریحان معمولی)  

دو پیمانه

گردو

یک سوم پیمانه

روغن زیتون

یک سوم پیمانه

پنیر پارمزان

نصف پیمانه

سیر

دو حبه

نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

از نیمروی تکراری خسته‌ای؟ این راهو امتحان کن!

طرز تهیه سس پستو:

تمام مواد را داخل خردکن یا مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید. آنقدر مخلوط کنید تا له شود.

حالا وقت نیمرو با سس پستو است!

تعداد تخم‌مرغ‌ها بنابه دلخواه خودتان است. 

برای درست کردن نیمرو با سس پستو ابتدا مقداری از سس را داخل تابه بریزید و بعد از کمی حرارت دیدن تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید. بعد از اینکه تخم‌مرغ آماده شد و به اصطلاح خودش را گرفت کمی پنیر پارمسان روی آن بپاشید.

نیمروی بسیار خوشمزه شما آماده است. از طعم آن لذت ببرید.

سس پستو را می‌توانید دو هفته در یخچال نگه دارید.

به جای ریحان می‌توانید از بی بی اسفناج هم استفاده کنید.

سس پستو برای انواع ساندویچ و پاستا هم کاربرد دارد. پس آن را آماده کنید و در آشپزی‌های خود از طعم آن لذت ببرید.

حتما از ماهیتابه نچسب استفاده کنید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha