کد خبر 206051
۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱

۲۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مشترک بخش خصوصی و دولت در آذربایجان شرقی آغاز شد

۲۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مشترک بخش خصوصی و دولت در آذربایجان شرقی آغاز شد

هشت تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری برای اجرای ۲۴ طرح به ارزش ۲۵ هزار میلیارد تومان میان بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی آذربایجان شرقی امضا شد.

به گزارش گروه استان‌های حیات؛ در جریان سفر دوم رئیس جمهور به آذربایجان شرقی ۸۸ طرح سرمایه‌گذاری در قالب ۱۶ تفاهم‌نامه به ارزش ۲۳۵ هزار میلیارد تومان در حوزه های مختلف آماده شده بود که هشت تفاهم‌نامه شامل ۶۴ طرح به مبلغ ۲۱۰ هزارمیلیارد تومان جلسه شورای برنامه ریزی استان در حضور رئیس جمهور امضا شد و هشت تفاهم‌نامه باقی‌مانده شامل ۲۴ طرح به ارزش ۲۵ هزار میلیارد تومان در جلسه امروز کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید امضا شد.

کارگروه تسهیل، مهم‌ترین جایگاه تصمیم‌گیری در خصوص وضعیت واحدهای راکد است

استاندار آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: کارگروه تسهیل، اولین و مهم‌ترین جایگاه تصمیم‌گیری در خصوص وضعیت واحدهای راکد و احیا و افزایش ظرفیت تولید آنهاست.

عابدین خرّم با تاکید بر اینکه وضعیت تمام واحدهای راکد و تعطیل در چهار بخش صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری و علم و فناوری باید مشخص شود، گفت: بیش از ۹۰۰ واحد تعطیل و راکد در مقیاس‌های کوچک، متوسط و بزرگ در استان وجود دارد که این عدد در سال گذشته ۱۵۰۰ واحد بود و به همت کارگروه تسهیل، بیش از ۶۰۰ واحد فعال شده و به چرخه فعالیت بازگشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین آفت کار، ارائه آمار متناقض است، گفت: آماری که توسط نهادها اعلام می شود باید واقعی باشد.

وی بر وظایف دستگاه‌ها در حوزه رفع موانع تولید تاکید کرد و گفت: بنا نیست استانداری جایگزین ادارات کل شود و این نهادها باید به وظایف خود عمل کنند و استانداری هم در این بین نقش تسهیل‌گر را دارد.

خرّم با اعلام اینکه گزارش واحدهای احیاشده هر ۶ ماه یک بار توسط وزارت کشور به رئیس جمهور اعلام می‌شود، گفت: رئیس جمهور دستور داده است هر مدیری که حوصله کار و ایجاد تحول ندارد کنار گذاشته شود.

استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از عملکرد برخی از بانک‌های استان در اجرای مصوبات کارگروه تسهیل، گفت: بانک های استان فقط ۳۴ درصد این تصمیمات را اجرا کرده‌اند که این رقم قابل قبول نیست.

خرم، فعالان بخش خصوصی را سرمایه های کشور دانست و گفت: جایگاه سرمایه گذاری و تولید به حدی مهم است که مقام معظم رهبری از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران به عنوان افسران جنگ اقتصادی نام برده اند و شاغلان و کارگران نیز رزمندگان عرصه تولید هستند.

وی افزود: اگر به امر تولید توجه کنیم و جلوی راه های کاذب کسب پول را بگیریم، کشور به خودکفایی خواهد رسید.

وی ادامه داد: کل رقم تعهدشده سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی ۴۰۱ هزار میلیارد تومان بود که بالاترین رقم مربوط به شرکت مس سونگون آذربایجان به مبلغ ۱۰۱ هزار میلیارد تومان است که کارهای فنی و اجرایی آن به زودی شروع خواهد شد.

محمد کلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به تعداد واحدهای راکد موجود در استان تاکید کرد: از زمانی که دولت سیزدهم مستقر شد، ۱۵۰۰ واحد راکد تولیدی در حوزه های مختلف کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری و علم و فناوری در استان وجود داشت و با تلاشی که در استان انجام شد ۶۰۰ واحد احیا شده و در حال حاضر ۹۰۰ واحد راکد و نیمه فعال داریم که پیش‌بینی می‌ شود در سال جاری ۵۰۰ واحد توسط نهادهای متولی تولید احیا شده و به چرخه تولید بازگردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha