کد خبر 201620
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰

انتقاد معدنی پور نسبت به عملکرد ستاد جمعیت شهر تهران/ از فضاهای تبلیغاتی شهرداری تهران در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت استفاده شود

انتقاد معدنی پور نسبت به عملکرد ستاد جمعیت شهر تهران/ از فضاهای تبلیغاتی شهرداری تهران در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت استفاده شود

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با گلایه از عملکرد ستاد جمعیت شهر تهران گفت: قرارشد هر شش ماه یکبار سلسله گزارشات این ستاد به شورای شهر تهران ارائه شود اما تاکنون هیچ گزارشی از عملکرد آن دریافت نکرده ایم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران به منظور ارائه گزارش اجرای مصوبه "الزام شهرداری تهران به تشکیل ستاد مدیریت جمعیت شهر تهران" و ارائه برنامه های اجرای حکم 95 برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران بر مبنای تحقق عدالت شهری (1404-1401)  براساس شاخص های مصوب تشکیل جلسه داد.

در این جلسه نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: مصوبه الزام شهرداری تهران درخصوص تشکیل ستاد مدیریت جمعیت شهر در اواخر سال 94 در دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران، تصویب و در دستور کار قرار گرفت.

معدنی پور با اشاره به احکام برنامه چهارم در خصوص ستاد مدیریت جمعیت شهر تهران مطرح کرد: دراین جلسه علاوه بر بررسی مصوبه، به حکم 95 برنامه چهارم شهرداری تهران می پردازیم و نقشه راه سه سال آینده شهرداری و علی الخصوص سال 1402 را مورد بررسی قرار می دهیم.

در ادامه رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران وظایف ستاد مدیریت جمعیت شهر تهران را برشمرد و اظهار داشت: انجام پژوهش ها و مطالعات گسترده در زمینه نحوه کاهش جمعیت مهاجر به شهر تهران؛ توسعه استانداردسازی و اختصاص تسهیلات مناسب در فضاهای عمومی و وسایل حمل ونقل عمومی برای بانوان در دوره بارداری و شیردهی؛ توسعه و ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و مراقبت های پزشکی در جهت سلامت باروری و فرزندآوری  در مراکز بهداشتی وابسته به شهرداری تهران؛ برنامه ریزی و تسهیل گری جهت ایجاد مشوق های عملی و رفع موانع ازدواج آسان؛ ترویج تشکیل خانواده و افزایش تعداد فرزندان؛ کاهش سن ازدواج و اجرای برنامه های حمایتی از زوج ها جوان در مراکز فرهنگی شهرداری تهران؛ استفاده از فضاهای مناسب در اختیار شهرداری به منظور برگزاری مراسم ازدواج جوانان یا همان برپایی تالار های یاس؛ ایجاد و حمایت از فضاهای نگهداری از کودکان برای مادران شاغل در مراکز متعلق به شهرداری؛ تدوین و تصویب برنامه های عملیاتی حمایت از فرزند آوری و تدوین دستورالعمل های اجرایی از جمله برخی از این وظایف است که بعضی از آنها اجرا شده و بعضی دیگر  نیاز به برنامه ریزی مجدد دارند.

معدنی پور با انتقاد نسبت به عملکرد ستاد جمعیت شهر تهران تصریح کرد: قرارشد هر شش ماه یکبار سلسله گزارشات این ستاد به شورای شهر تهران ارائه شود اما تاکنون هیچ گزارشی از عملکرد آن دریافت نکرده ایم.

وی با اشاره به اینکه مبنا و سند بالادستی ما در ستاد مدیریت جمعیت شهر تهران مصوبه سال 94 شورای اسلامی شهر تهران است، تاکید کرد: باید ستاد جمعیت در اجرای برنامه های خود به این مصوبه استناد کند و برنامه های سه سال آینده را طبق آن و حکم ۹۵ برنامه چهارم شهرداری تهران تهیه و اجرا نماید.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شهر تهران با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هر وظیفه ای که طبق قانون به شهرداری ها محول می شود باید با پیوست بودجه و حمایت دولت همراه باشد.

معدنی پور با بیان اینکه شورای اسلامی شهر تهران از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد، مطرح کرد: باید از فضاهای تبلیغاتی که در اختیار شهرداری تهران قراردارد در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت استفاده کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شهر تهران در ادامه جلسه، با تشریح حکم 95 برنامه چهارم شهرداری تهران خواستار برنامه ریزی و اجرای تمام بندهای ذکر شده توسط ستاد مدیریت جمعیت شهر تهران شد.

وی با اشاره به شاخص های حکم 95 اظهار داشت: فعال سازی ستاد مدیریت جمعیت شهر تهران و اجرای برنامه های مصوب، ایجاد زیرساخت ها برای حمایت از ازدواج آسان، تجهیز و فعال سازی 5 تالار یاس، تجهیز، راه اندازی و مدیریت 6 مرکز فرآموز، ویژه برنامه های مناسبتی ویژه حوزه جمعیت و نهایتا کمپین های تبلیغی و ترویجی جمعیت و فرزند آوری از شاخص های موجود در این بخش به حساب می آیند که برنامه های عملیاتی آن باید تدوین و اجرا گردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha