کد خبر 200594
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹

طرز تهیه خورشت فسنجون با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجون با مرغ

یکی از خورش (خورشت)های اصیل ایرانی خورشت فسنجون است که با گردوی چرخ کرده تهیه میشود.

به گزارش گروه وب گردی حیات؛ در خورشت فسنجان، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند. شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با ذائقه خود تغییر دهید. علاوه بر این برای ترش و خوش طعم شدن خورشت میتوانید از یکی دو لیوان آب انار تازه در آن استفاده کنید.
فسنجون شمالی معمولاً خیلی ترش است ولی در بقیه نقاط ایران اغلب فسنجان را ملس درست میکنند. برای تهیه این خورشت زمانی را انتخاب کنید که عجله ندارید چون راز داشتن فسنجان عالی علاوه بر رعایت نکات، این است که عجله نکنید و بگذارید خورش شما در هر مرحله خوب بپزد و جا بیافتد. در این دستور تهیه کامل، ترفند روغن انداختن گردو و پختن یک خورشت فسنجان جا افتاده عالی را به صورت مرحله به مرحله خواهید دید. امیدوارم از این دستور لذت ببرید. 

مواد لازم برای خورشت فسنجون با مرغ
گردو 400 گرم
مرغ 4 تکه 
پیاز 1 عدد
رب انار 5 قاشق غذاخوری

شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
روغن 2 قاشق برای سرخ کردن
زعفران دم کرده به دلخواه

طرز تهیه فسنجون:
 مرحله اول طرز تهیه فسنجون:
پیاز را خرد کنید و در مقدار کمی روغن (2 قاشق غذاخوری) تفت بدهید. 1 قاشق چایخوری زردچوبه هم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم طرز تهیه فسنجون:
چند دقیقه روی شعله متوسط تفت بدهید تا پیاز نرم شود. سپس گردوی آسیاب شده یا چرخ کرده را اضافه کنید.
مرحله سوم طرز تهیه فسنجون:
بعد از سه چهار دقیقه تفت دادن گردو و پیاز، رب انار را اضافه کنید و مجدداً چند دقیقه تفت بدهید.
مرحله چهارم طرز تهیه فسنجون:
روی تکه های مرغ کمی نمک، فلفل و زعفران دم کرده بمالید و آنها را جداگانه کمی تفت بدهید تا دو طرف آنها کمی سرخ شود (به جای این کار میتوانید نیم ساعت مرغ ها را جداگانه در آب همراه با یک عدد پیاز کامل بپزید). بعد از پخت یا سرخ کردن، مرغ ها را به مخلوط قبلی اضافه کنید.
مرحله پنجم طرز تهیه فسنجون:
حال شش لیوان آب روی مواد بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس شعله را خیلی کم کنید درب قابلمه را ببندید. اجازه بدهید خورشت فسنجان طی سه چهار ساعت به خوبی جا بیافتد و روغن بیاندازد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha