به گزارش گروه استان های حیات؛ سیدرضا موسوی ظهر امروز در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه استان اصفهان در عرصه تولید جایگاه بسیار برجستهای دارد، اظهار داشت: اصفهان در تولید شیر خام، گوشت بوقلمون و تخممرغ رتبه نخست، در تولید گوشت شترمرغ رتبه دوم، تولید عسل رتبه سوم، در تولید گوشت قرمز رتبه چهارم و در تولید گوشت مرغ رتبه پنجم را دارد.
وی با بیان اینکه با دامپزشکی اصفهان براساس کد بیولوژیک روی مناطق و شهرستانهای مختلف استان نظارت میکند، افزود: در این راستا با توجه به نحوه تقسیمبندی مناطق، شهرستان و روستاهای مختلف استان اصفهان 6 هزار 500 کد بیولوژی در دامپزشکی استان ثبت شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته دامپزشکی جایگاه بالایی در حوزه سلامت و طب پیشگیری دارد، تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا طب پیشگیری در کشور تببین شود زیرا موفقیت مجموعه دامپزشکی در پیشگیری از بیماریها، به معنای حفاظت و حراست از سرمایه ملی است و سبب ارتقای بهداشت عمومی و جامعه خواهد شد.
وی اضافه کرد: هر چقدر برای پیشگیری از بیماریها در مجموعه دام و طیور تلاش بیشتری انجام دهیم، میزان نیاز به تختهای بیمارستانی را کاهش خواهیم داد و در همین راستا باید دست به دست هم دهیم تا موقعیت و جایگاه پیشگیری در کشور را ارتقا دهیم.
نظر شما