کد خبر 167336
۳۰ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۱

هدف‌گذاری تولید سالانه 3 میلیون و 500 هزار تن گوشت مرغ در کشور

هدف‌گذاری تولید سالانه 3 میلیون و 500 هزار تن گوشت مرغ در کشور

سرپرست وزارت جهادکشاورزی گفت: افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ به میزان 3 میلیون و 500 هزار تن در کشور به منظور توسعه بازارهای صادراتی هدفگذاری شده است.

به گزارش گروه اقتصادی حیات؛ به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سیدمحمد آقامیری در نشست قرارگاه امنیت غذایی که با حضور مسئولان و مدیران بخش کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته خوشبختانه در تأمین گوشت مرغ مورد نیاز داخلی به خودکفایی رسیده‌ایم و برای توسعه بازارهای صادراتی با افزایش یک میلیون تنی ظرفیت تولید، به دنبال تولید 3 میلیون و 500 هزار تن گوشت مرغ هستیم.

وی با اشاره به تولید سالانه 2.5 میلیون تن مرغ در کشور بیان کرد: برای مدیریت بازار داخلی و همچنین توسعه و ثبات بازار صادرات از محل مازاد مصرف داخلی، نیازمند ایجاد ظرفیت جدید در تولید مرغ هستیم، بدین منظور برنامه افزایش تولید برای سال پیش رو هدف‌گذاری شده است.

آقامیری افزود: ارتقای تولید گوشت مرغ به 3.5 میلیون تن، صادرات پایدار را برای تولید کننده ایجاد می‌کند و نقش پررنگی در دستیابی به امنیت غذایی پایدار در کشور ایفا خواهد کرد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ذخایر کافی کالاهای اساسی در کشور تاکید کرد: بازرسان و رؤسای سازمان‌ها بازار را به شکل مستمر رصد کنند تا کمبود احتمالی به سرعت برطرف و آرامش هم چون روزهای گذشته تداوم یابد.

برچسب‌ها